Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 14:58 @Sex
Όπως μας τα λες λογικά της αρέσεις οπότε προχώρα! Εγώ θα έλεγα να μη της τα ζητήσεις έτσι χύμα,πρότεινε της να βγείτε είτε οι 2 σας είτε με κοινή σας παρέα. Γενικά πλησίασε τη,δείξε ενδιαφέρον,κάνε κινήσεις Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω?
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 14:55 @Sex
Ξεκολλα ρε...δεν παίζουν αυτά! Μαγκα προχώρα είσαι κομπλέ και στο μέγεθος σουπερ,θα σου μεγαλώσει κι αλλο,μη μασας μια! Πήγαινε στο θέμα: γερνει το πεος
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 14:22 @Sex
Γεια σου φίλε μου. Μην αγχώνεσαι καθόλου μα καθόλου. Κανενός δεν είναι ολόισιο όπως βλέπεις στις τσόντες,πάντα γέρνει προς μια πλευρά χωρίς αυτό να σου δημιουργεί κανένα μα κανένα πρόβλημα στο σεξ. Κωσταντίνε τι του λες;; Πιο σώμα γυρισμένο του λες του παιδιού και τον ανησυχείς;;; Δεν υπάρχουν αυτά και θα στο πουν κ οι υπόλοιποι. Όσο για το μέτρημα χρησιμοποίησε μεζούρα ή κορδέλα και μετά βάλτη πάνω στο χάρακα να δεις πόσο βγαίνει. Ελπίζω να βοηθησα. Πήγαινε στο θέμα: γερνει το πεος
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 00:29 @Sex
Φίλε μου σίγουρα υπάρχει διαφορά ειδικά αν δεν εχεις πολλες τριχες. Και σκληραίνουν,όχι παρα πολύ αλλά αισθητα,αυτό βέβαια αν τις αφήνεις αξυριστες πολύ καιρό. Μη σκας όμως,από άποψη υγιεινής,εμφάνισης και μυρωδιάς καλύτερα να τις ξυρίζεις ή εστω να τις κονταίνεις αν εχεις πολλές και μακριές. Εγώ τις ξυρίζω μια στις τόσες,σπάνια, δεν εχω δει πολυ διαφορα στην ποσοτητα οπότε καντο. Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 18:59 @Sex
Πεταλουδιτσα,πως να προχωρησω,ριξε καμια ιδεα!
Πήγαινε στο θέμα: Στο σπίτι με το κοριτσι μου
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 17:37 @Sex
Απλά είναι λιγο ντροπαλή,δεν την πιεσα πουθενα...! Αφου δεν ήθελε οκ.
Πήγαινε στο θέμα: Στο σπίτι με το κοριτσι μου
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 15:39 @Sex
Γιατι το βρισκεις λαθος; Πήγαινε στο θέμα: Στο σπίτι με το κοριτσι μου
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 02:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω εχω 1 μποξερακι πουμα,μου το εχουν φερει δωρο,είναι αρκετα κολλητό (όχι όμως ενοχλητικο) και εχει πολύ καλή στήριξη,εγώ το φοράω στο μπασκετ. Ελπίζω να βοηθησα.Πήγαινε στο θέμα: μποξερακια
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 02:22 @Sex
Το θεωρείται χαζό να βαράς μαλακία με τον αδερφό σου;; Εμείς επειδή έχουμε το ίδιο δωμάτιο καμιά φορά βάζουμε καμιά τσόντα και βαράμε μαζί... Λετε είναι μαλακία; Με τον πιο μεγάλο αδερφό μου δεν κάνουμε τετοια αλλά μιλάμε πολύ ανοιχτά και τον ρωτάω διάφορα γτ εκείνος εχει κάνει σεξ κ φασεις πιο πολλές. Πήγαινε στο θέμα: αδερφια
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 02:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αγορίνα δε χανεις τίποτα να δοκιμάσεις!! Εξαλλου θα σου μεγαλώσει κι αλλο σίγουρα μολις μπεις στην εφηβεία. Και εγω 14 ειμαι
Πήγαινε στο θέμα: αυτοπεποιθηση -.- |