Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:54 @Sex
χρησταρα ναι θελουμε απεγνωσμενα:( βρωμοποδαρου ανασκελα δεν μπορω να κοιμαμαι γιατι ο θειος μου μενει στο ιδιο σπιτι με εμας και ειναι ανωμαλος ε και καταλαβαινεις Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα βυζιων
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:52 @Sex
βγαινουν ειδικα dolce&cabana αναλογα με το μεγεθος και την ποιοτητα της κρεατοελιας
Πήγαινε στο θέμα: megalo provlima
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:49 @Sex
νομιζω καπου στις 2,5 πατουσες το ενα και 9.456 εκατοστα του νυχιου το αλλο:/
Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα βυζιων
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:46 @Sex
μπορεις να την καυτηριασεις με γλυκοξινη σαλτσα απο κινεζικο
Πήγαινε στο θέμα: megalo provlima
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:42 @Sex
δοκιμασμενο?σου εφτιαξαν?
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:40 @Sex
αληθεια?ρε εγω προχθες που ηθελα να με παρει απο κ*λο του ειπα να βαλει λιγο καλαμποκελαιο μπας και ανοιξει αλλα δεν ειχε η μαμα του που την ρωτησε και εβαλε φυτικο.λες να μεινω εγκυος?
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:36 @Sex
εγω ομως επειδη δεν ξυριζω το μο*νι μου φοβαμαι πως δεν θα θελουν να μου ζουλανε ουτε τα βυζια
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:34 @Sex
εχεις δοκιμασει να τους βαλεις σχηματακια απο κουλουρακια?εμενα βοηθησε αλλα κρατησε μονο 2 μερες.
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 00:29 @Sex
γεια σας παιδια! το προβλημα μου ειναι τα βυζακια μου.το θεμα ειναι οτι επειδη κοιμαμαι παντα προς την δεξια μερια της ντουλαπας μου(κοιμαμαι στην ντουλαπα επειδη ολα τα ρουχα ειναι στο κρεβατι)το ενα στηθος μου πατιεται με τον αγγονα μου και εχει μικρυνει και εχει παραμορφωθει.ειναι δηλαδη καπως ετσι \/ ενω το αλλο ετσι ( ).θα πρεπει να βαλω καποιο ειδικο κολαρο?εσεις εχετε παθει κατι τετοιο? Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα βυζιων |