Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 00:52 @Sex
Καταρχήν μην πας σε δερματολόγο εάν έχεις ακμή θα έχεις γεμίσει σε όλο το προσωπο σπυράκια έαν έχεις λίγα σπυράκια π.χ. ένα στο μετωπο ένα στο μαγουλο ένα στο σαγόνι η αρκετα σε μεμονομένα σημεία όπως δίπλα από τα φρύδια είναι καθαρά εφηβικό που επηρεάζετε όχι από την μαλακία που τραβάς αλλά από τις καύλες που έχεις να πλένεις το προσωπο σου με ultrex για τα μαλιά αυτό τα καιει και φεύγουν γρήγορα. Δεν μπορείς να το αποτρέψεις όταν θα πας 21 δεν θα έχεις ούτε ένα σπυράκι και θα σαι κομπλε τωρα ξαναλέω εαν έχεις πάρα πολλά σπυράκια με πυον και το προσωπο σου ειναι κοκκινο με ουλες κτλ. τοτε ναι έχεις ακμη να πας σε δερματολογο εάν όχι κατσε στα αυγα σου.
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος-σπυρακια
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 00:37 @Μηχανήματα
Καλησπέρα.. αυτό που ζητάς είναι αδύνατον.
Πήγαινε στο θέμα: Κλείδωμα πορνογραφικών ιστοσελίδων
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 02:49 @Sex
Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει απο εκείνη την ώρα και μετά από 72 ώρες πιανει το χάπι μετά πιανει παιδί. Πες της μιλησες της ποσο σημαντικό είναι.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με προφυλακτικο
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 04:29 @Sex
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς φιλαράκο μου δεν έχεις κάποιο πρόβλημα για να πας σε γιατρό μεχρι τα 21 καλά λέει και ο φίλος "Αγνωστος" θα σου μεγαλώσει όλα με τον καιρό τους. Οπως ξέρεις το πεος μας αποτελείται από το λεγόμενο κεφάλι και πετσάκι. Πετσάκι είναι το πάνω μέρος οπου κρατάει μέσα το κεφάλι εάν το κεφάλι δεν βγαίνει τελείως έξω δεν είναι απαραίτητο να κοπεί μόνο στο σεξ όταν τον παίζεις κάθε φορά προσπάθησε να το κάτεβάζεις όσο πιο κάτω μπορείς μόνος σου χώρις υπερβολές εε όταν θα σε πονάει θα σταματας αν το κάνεις αυτό κάθε φορά που τον παίζεις με τον καιρό θα κοπεί το πετσάκι χωρίς να το καταλάβεις. Σε περιπτωση που τύχει και κάνεις σεξ και κοπεί και βγάζεις αρκετό αίμα μην φοβηθείς συμβαίνει αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό σε μερικούς άνθρώπους.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους και πετσακι
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 04:19 @Sex
Πότε έγινε αυτό το συμβαν? Εγώ θα πρότεινα να πάρει χάπι για καλό και για κακό ! Το χάπι πρέπει να το πάρει μέσα σε 72 ώρες ή όσο πιο γρήγορα γίνεται μετά την συνουσία. Το χάπι της επόμενης μέρας έχει μειώσει δράστικα τα ποσοστά των εκτρώσεων! Ενημέρωσε την πως αυτό το χάπι χορηγείτε στις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με προφυλακτικο
Μήνυμα στις 1/12/2012 στις 06:07 @Sex
Αντε μωρέ μην πω καμια χοντρή πρωι πρωι γιατί πρέπει ντε και καλα να την έχουμε όλοι 14,5???? Υπάρχει κάποιος νόμος που το επιβάλει? Έχε χάρη που δεν θέλω να φαω διαγραφή αλλιώς θα σας πεταγα την φωτο στα μουτρα για να σκασετε!
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 17:01 @Sex
Δεν έχω κάτι υπόψην σε site αλλα ξερω chat απλα δεν ξερω αν πρεπει να το δημοσιευσω εδω
Πήγαινε στο θέμα: αποψεις για το ομαδικο σεξ
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 16:55 @Sex
Doing Εχεις δίκιο και με μένα ήταν θέμα τύχης ούτε εγώ το περίμενα ότι θα έβρισκα κοπέλα που θα ήθελε να πάει μαζί μου και με τον κολλητό μου.
Πήγαινε στο θέμα: αποψεις για το ομαδικο σεξ
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 15:28 @Sex
Ναι βρε Δημήτρη δες καμια τσόντα οι μισες είναι στραβες προς τα αριστερα αλλες προς τα δεξια αλλες προς τα κατω αλλες προς τα πανω. σε πληροφορώ πιο ασυνήθιστο είναι του άλλου να είναι ευθεία και μένα προς τα αριστερά πηγαινει μην αγχωνεσαι να μην νιωθεις αγχος οταν θα ερθει η στιγμή δεν υπάρχει λόγος.
Πήγαινε στο θέμα: Stravo peos |