Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 00:38 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:προσπαθησε οταν εισαι μαζι της να εισαι ο εαυτο σου και να μιλας φισιολογικα χωρις να αχγωνεσαι απο εκει και περα μιλατε για διαφορα θεματα οπως για τα χομπι και τα ενδιαφεροντα !Πήγαινε στο θέμα: κοπελα στο χωριο
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 00:36 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:επενε στο λοουερ πιστευω ειναι το πιο δυνατο σου οπλο μαζι με τους βαθμους στο σχολειο αν ειναι καλλοι πιστευω στο τελος θα στο επιτρεψουν!Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στο αυτι
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 14:58 @Sex
παιδια βασικα θελω να μου πειτε σε τι μερος να την παω ησυχο η κατι αλλο πως να καθησουμαι ποτε να την φυλισω καμια ατακα ετσι που την λετε σε πρωτο ραντεβου και οτι αλλο πιστευεται ειναι χρηση μο!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα ραντεβου
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 14:06 @Sex
ρε παιδια πειτε τιποτα εχει ερθει η μερα και εχω αρχισει να ανχωνομαι!
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 21:01 @Sex
καμια αλλη συμβουλη? περιμενω παιδια και ευχαριστω!
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 13:58 @Sex
παιδια την κυριακη θα βγω με μια κοπελα απλα επειδη δεν τοεχω ξανακανει τι να της λεω τι να την ρωταω πως να της μιλαω? πως να αρχισω να την φασωνω να καθησουμε ή να περπαταμε πειτε μου συμβουλες~! Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα ραντεβου
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 21:39 @Sex
φιλε ενταξει δεν με χαλαει κιωλας αλλα ενταξει θελω να κανω και φαση και μετα βλεπουμε...θελω να δω πως ειναι γιατι δεν το εχω ξανακανει! παντως θελω να μου πειτε για το μεγεθος λετε να τηνε νοχλησει? και αν αρχισουμε να φασωνομαστε ποτε λετε να μου το πιασει...να πω πως ειναι λιγο ντροπαλη πολυ λιγο εως και καθολου!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα με κοπελα
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 20:32 @Sex
δηλαδη τι ακριβως κανουμε στην φαση? επισης θελω και αλλες γνωμες!
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 14:57 @Sex
καλημερα παιδια σημερα βγηκα με μια κοπελα μετα το σχολειο που της αρεσα εμε ομως μου αρεσε παλια και τωρα δεν ειχα καποιο ενδιαφερον...την πηγα σπιτι της και δωσαμε πεταχτω...οπως λεει ακι ο τιτλος εινια η πρωτη φορα και τωρα θελω να μου πειτε τι να κανω παρακατω...ειπαμε να συναντηθουμε αυριο αλλα σκεφτομαι να το αναβαλλω γιαι δεν ξερω αμα ειμαι ετοιμος...ξεχασα να πω παω τριτη γυμνασιου και αυτη δευτερα αυτα πειτε μου γνωμες παιδια..α και κατι αλλο το μεγεθος του πεους μου λετε να νμας επηρεασει αυτη νομιζω εχει ξανακανει κατι τ μεγεθος ειανι 12-13,5 αυτη εχει κανει μεχρι φαση και εγω τιποτα αυτα...παρακατω τι κανω?
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 16:55 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω φιλε απλα περιμενω αποψεις και απο κοριτσια!
Πήγαινε στο θέμα: γκομενικα |