Μήνυμα στις 29/4/2013 στις 17:13 @Μηχανήματα
παιδια θελω βοηθεια με το σιμς 3 οταν καταιβαζω μερικα expansions packs (οχι σε ολα) μ βγαζει να τα κρακαρω (crack) το κανω και το μυνημα που θα π εβγαζε στην αρχικη οθονη για να εισαγω δισκο εξαφανιζεται και μπενει κανονικα αλλα οταν φωτωνει και ειναι ενα βημα πριν μπει τοτε μ βγαζει ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΞΟΥΣΙΩΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΣΚΟΥ : ο δισκος του παιχνιδιου δεν βρεθηκε! προτου προχωρησετε εισαγετε το δισκο του παιχνιδιου The sims 3 π.χ supernatural, university life πλζ θελω βοηθεια ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: The Sims 3 βοηθεια πλζ
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 22:05 @Μηχανήματα
παιδια θελω βοηθεια και γενικα γνωμες δν 3ερω ποιο κινητο να επιλε3ω το sony xperia ray ή το sony xperia go πειτε μου γνωμες πλς και οποιος μπορει να αιτιολογησει κιολας! ευχαριστω πλ! Πήγαινε στο θέμα: Κινητα xperia
Μήνυμα στις 29/11/2012 στις 15:56 @Sex
μπραβο ρρ panagiotis97 πες τα γιατι ¨ολα ειναι πιθανα σε αυτη την ζωη¨
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 29/11/2012 στις 15:27 @Sex
μην το λες εγω εχω ενα φιλο 14 χρονων και τον εχει 17 εκ. παιζει σημαντικο ρολο ο σωματοτυπος και γενικα η αναπτυξη εγω ειμαι στα φυσιολογικα 14 εκ και παω 14 χρονων σε λιγους μηνες Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 23:27 @Μηχανήματα
επισης θελω να μου πειτε για το xperia go αν το παρω σε χρωμα κιτρινο(θα το παρω απο το εξωτερικο *ελλαδα δν ερχεται κιτρινο) το χρωμα θα φυγει μετα απο 1-2 χρονια 3ερω εγω γενικα απο την καθημερινη χρηση η επειδη ειναι αδιαβροχο και αντεχει στις γρατζουνιες λογο της οθονης μινεραλ δν θα βγει καθολου?
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια sony xperia
Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 22:41 @Μηχανήματα
παιδια θελω βοηθεια και γενικα γνωμες δν 3ερω ποιο κινητο να επιλε3ω το sony xperia ray ή το sony xperia go πειτε μου γνωμες πλς και οποιος μπορει να αιτιολογησει κιολας! ευχαριστω πλ! Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια sony xperia |