Μήνυμα στις 2/5/2013 στις 14:53 @Sex
Τι μαλακιες ακουωωω...ποιοσ το σκεφτηκε αυτο το πραγμα?? Πήγαινε στο θέμα: Παρέα με φίλους για τσόντα
Μήνυμα στις 2/5/2013 στις 14:44 @Ftou.gr admin
ξερεισ κατι.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ...και δεν με νοιαζει αν με κανετε μπλοκ θα φτιαξω αλλο λογαριασμο...ετσι και αλλιωσ εχω ηδη 3... απλα αμα εισαι webmaster μην ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ... μαλακασ μαλακασσ μαλακασ μαλακασ...ααα και μην ξεχχασω ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ...ΜΑΛΑΚΑ Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 2/5/2013 στις 14:39 @Flame
τι εννοεισ??? γιατι υπαρχουν και αλλοι?? Πήγαινε στο θέμα: Βρυκολακες και Λυκανθρωποι
Μήνυμα στις 2/5/2013 στις 14:38 @Flame
pes ta ree... Πήγαινε στο θέμα: Βρυκολακες και Λυκανθρωποι
Μήνυμα στις 17/4/2013 στις 00:18 @Ftou.gr admin
θελω βοηθεια γιατι μπερδηυτηκα με τα μηνυματα και τις αποδεκτες απαντησεις και αυτα... λοιπον!! 1ο Εχουμε συγκεκριμενο αριθμο απαντησεων και αρθρων στο foroum? 2ο τι ειναι αυτο με τα λεφτα των αποδεκτων απαντησεων;; 3ο τι ειναι το #ftou για τους ενηλικες και το #teens για τους ανηλικους;; τι εννοειτε; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ, ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 17/4/2013 στις 00:01 @Sex
ευχαριστω για τις συμβουλες...να σας πω την αληθεια δεν νομιζα να γινεται και κανονικα (οχι κοντρα εννοωω)
Πήγαινε στο θέμα: μονο να ξυριζεστε
Μήνυμα στις 16/4/2013 στις 15:36 @Διασκέδαση
TAINIES....ΑΚΟΥΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩΩ...πειτε καλεσ ομωσ...κυριος περιπετεισ και κανε τηριλλερ
Πήγαινε στο θέμα: ταινιεσ
Μήνυμα στις 16/4/2013 στις 15:32 @Sex
πριν λιγεσ μερεσ ξυρισα τα γενιτικα μου οργανα πρωτη φορα... εβαλα αφρο και με το ξυραφακι ξυριστηκα κοντρα...την επομενη ομως μερα ειχε ερεθιστει το δερμα μου (σπυρακια) και ειχαν βγει και τριχεσ αλλα πολυ κοντεσσσ...παντωσ μεγαλωνουν πολυ γρηγορα...πειτε μου λιγο ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΥΡΙΖΕΣΤΕ τι να κανω για το σπυρακια και αν ειναι να σταματησω γιατι μπορει να μαγαλςνουν συνεχεια!!! Πήγαινε στο θέμα: μονο να ξυριζεστε
Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 19:46 @Διασκέδαση
λιγα ρουχα πολλα like....βγαλε φωτο νε φαινεται η πλατη σ και να εχεις γυρισμενο το κεφαλι πισω....και ΚΩΛΟΣ...φορα κολαν κανε duck face και γραφε σ καθε φωτο στο photoshop (που θε της εχεις κανει σιγουρα) "σ αγαπω" και τετοια.Ανεβαζε και στατους του στυλ "η αγαπη πληγωνει" και "δεν θα σε ξεχασω" αλλα χωρις να εχεις λογο Τελος το ΟΝΟΜΑ: κατι σε μικρη πριγκιπισα,νεραιδα, σοφακι κι ετσι,μαρια γιατι μαρεσει γλυκια πρασινοματα (αναλογα το χρωμα) superwoman και αλλες τετοιες μαλακιες μπορεις κα να γραψεις το ονομα σου με μικρα κ κεφαλαια...πχ .ΜαΡακι ΚωΝΣταντΙΝιδΗ,.. Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια & Facebook βοηθεια! |