Μήνυμα στις 12/12/2013 στις 08:02 @Θ. Κλημεντίνη
ολα τα ειπε το παιδι. Ολοι εχουν καρδιες φιλες μου ολες τις μπορεις να τις αγαπησεις ολα μπορεις να τα αγαπας. Πήγαινε στο θέμα: ψηλες ή κοντες??
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 00:12 @Sex
δικια σου ειναι αποφαση αν θελεις να κανεις σεξ εσυ θελεις να το κανεις εισαι ετοιμος?αυτο πρεπει να αναρωτηθεις!@
Πήγαινε στο θέμα: παιδια βοηθεια...
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 00:06 @Sex
καλο θα ηταν με τις απαντησεις σας να μην απαιτητε να εισακουστητε,ενοοω δεν θα ηταν ωραια αν εγω η ο καθενας σου δωσει μια απαντηση και ξερεις μετα να σαι παρουμε στο κεφαλι μας επειδη δεν πηγε καλα.. Αφηστε την λιγο να σκεφτει να αποφασηση ειναι μπερδευμενη οτι παντως νιωθεις να το δειξεις δεν ειναι καλο να υποκριθεις για παραδειγμα να πεις αυτο:
Αν ειναι να ξεκοψεις να μην το κανεις με αυτον τον τροπο θα πληγωθει ειδικα οταν θα μαθει οτι εισαι ερωτευμενη με αλλον που η αληθεια ειναι οτι δεν εισαι ,οταν ειμουν στο σχολειο ειχα φαει με κολλιμα με μια 2 χρονια και αυτοι μου ελεγε τα χα πως τα χει με καποιον και μενα με χε πληγωσει παρα πολυ τεσπα ευτυχως που δεν τα φτιαξα μαζι της γιατι τωρα βρηκα τον αγγελο μου! Πες του οτι πραγματικα νιωθεις αν οντως σου μιλησει και σου ζητησει να τ φτιαξετε και αν δεν το κανει και μετα τα ξεμπερδεψεις και πεις οτι τον θελεις να πανα του το πεις ειλικρινεια κανει καλο. Πήγαινε στο θέμα: πωσ να τον ξεκοψω?
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 17:01 @Sex
1)Ε τοτες κάτστε στο σπιτι δειτε καμια ταινια στην τηλεοραση καμια αστεια κατα προτιμηση. 2)Χμμ γιατι δεν προσπαθεις να βρεις καμια δικαιολογια να διωξεις την φιλη σου απο εκει που ξερεις μπορει να κανει αυτος το βημα και να μην χρειαστει να το κανεις εσυ...Αλλα απο οτι καταλαβα το αγχωνεις και συ και γενικος ετσι παντα ειναι οταν σου αρεσει καποια αγχωνεσαι αν θα τα φτιαξετε η οχι λογικο ειναι τεσπα. Κοιτα το σωστο ειναι να μιλησεις στην φιλη σου αν ειναι για σενα σημαντικη ,αλοιος απλως για να περνατε την ωρα ενταξη δεν πιστευω δεν ξερω τι να πω απλως θελω να σου πω οτι καλο θα ειναι να ειμαστε ειλικρινης αλοιος θα ειναι για σενα δυσκολο απο την μια μερια.Δεν εισαι αναγκασμενη να βγαινεις με καποιον που λες οτι δεν τον συμπαθεις. Και απο οτι ειδα στην τελευταια σου απαντηση οτι φοβασαι να μην χαθει η παρεα σημαινει οτι σου αρεσει η παρεα και φοβασαι μην την χαλασεις επειδης περνατε καλα ,μην εχεις αμφιβολιες απλως ζησε το,και ολα θα πανε καλα.Δεν νομιζω δα και οτι δεν περνας καλα αμα ηταν θα νευριαζες ππου βγαινετε εξω δεν πιστευω να σαι νευριαζε κιολας...απλως τα παιρδευεις τα πραγματα... Κοιτα σου αρεσει αυτο ειναι σιγουρο και φοβασαι οτι αμα του το πεις θα τον χασεις ,ετσι ειναι οταν παμε να νιωσουμε την απολεια... Πήγαινε στο θέμα: πωσ να τον ξεκοψω?
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 03:44 @Sex
Πως θα κανω την κατω περιοχη μου να μυριζει ωραια καθως θα μου περνει πιπα και πως μπορω να αλλαξω και την γευση ωστε να της αρεσει περισσοτερο ? Στο πρωτο μερος ενταξει ενα μπανακι αλλα και τι αλλο για να μυριζει ωραια? Και στο δευτερο ξερω γω κατι σαν σοκολατα η γεμισει τι συνηστατε? Πήγαινε στο θέμα: Πως θα κανω να μυριζει η κατω περ ωραια
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 03:41 @Sex
Θα σου απαντησω κατα την γνωμη μου ολα αυτα μην με παρεις στο λεμο σου! 1)πως να του πω πως δεν μου αρεσει να τα πληρωνει ολα? Ακομα και να του το πεις δεν θα σε ακουσει,και αν σε ακουσει προφανως θα στεναχωρηθει που δεν τον αφηνεις να πληρωσει ,καθε αντρας το βλεπει ως καθηκον να πληρωνει οταν βγαινετε εξω,αντι να πηγαινετε κανα καφε για δεν πατε καμια βολτα να περπατησετε? 2)πως να του πω πως δεν εδιαφερομαι αλλα μην στεναχοριθει? Εγω δεν νομιζω οτι δεν ενδιαφερεσαι αλοιος πρωτον δεν θα εβγαινες μαζι του θα ξεκοβες απο την αρχη ,δευτερον σου αρεσει ο τροπος που σε κερναει και σε βγαζει εξω και περνατε καλα ,και τριτον γιατι τον κρινεις απο την εμφανισει του κανεις δεν ειναι τελειος δεν εχεις δει ποσα ζευγαρια υπαρχουν αλλοι χοντροι με αδυνατες ,μεγαλοι με μικρες , ψηλοι με κοντες (και το αντιθετο βεβαια σε ολα αυτα) απλως ξεκολλα λιγο ολα θα πανε καλα γιατι δεν το δοκιμαζεις τι εχεις να χασεις και τι φοβασαι?Πως θα σε κοροιδευουν αν εισαι με καποιον ασχημο δεχεσαι το γεγονος οτι θα σε κρινουν με ποιον εισαι? Και καθεσει και σκεφτεσαι και νομιζεις οτι θα ηταν καλυτερο να του πεις οτι δεν σε ενδιαφερει γιατι?για να μην φας κολλιμα και αν ειναι καπου που κολονεις μηπως εσυ φοβασαι αν αυτος δεν ενδιαφερετε για σενα και φας και καμια φλασια? Εγω ξερω ενα πραγμα αν δεν τον ηθελες δεν θα εβγαινες καν εξω μαζι του εε και αντε να εβγαινες θα ξεκοβες απο την δευτερη μερα κιολας γιατι δεν θα μπορουσες να περνας δευτερολεπτο μαζι σου αλλα απο οτι βλεπω εσυ περνας καλα.... Αν ειμαι λαθος πες μου γιατι δεν ενδιαφερεσαι γιατι δεν μπορεις να του το πεις και αστα αυτα περι θα στεναχωρηθει και ετσι...και πες μου εναν λογο σοβαρο εχω φαει 10 χιλοπιτες πιστεψε οταν τους το ελεγα επερνα και μια απαντηση αμεσως πισο ως οχι σου μιλαω ως εμπειρια. και γιαυτο θα μου ηταν δυσκολο να πιστεψω οτι δεν ενδιαφερεσαι γιατι νομιζω οτι δυσκολευεσαι να το αποδεκτης. Ποιο ειναι το ρισκο εκτος απο το θα στεναχωρηθει αν τους πεις ΟΧΙ υπαρχει τιποτα αλλο που θα χαθει για παραδειγμα αν νομιζεις αν του πεις οχι και πεχτη προβλημα στην φιλια σας με την κοπελα? 3)πως μπορω να εστανομαι πιο ανετα μαζι του? Με τον χρονο ολα θα φτιαξουν στην αρχη νομιζεις οτι δεν γινετε και μαλακιες ετσι και απλως ειναι ολα στο μυαλο μας θα το αποκτησεις με τον χρονο και αυτο λεγετε οικειοτητα! Πήγαινε στο θέμα: πωσ να τον ξεκοψω?
Μήνυμα στις 9/12/2012 στις 03:25 @Κλάψιμο
το ξέρω οτι θα είναι δυσκολο αυτο που θα σου πω αλλα σκεψου το ως εξης αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις. Κανε το πρωτο βημα και πες του το ,και αν σου πει οχι προχωρα ουτως συ αλλος δεν τον εχεις που δεν τον εχεις και αν σου πει και οχι δεν εχασες και τιποτα και μην απογοιτευτεις ολα μπορουν να συμβουν. Δοκιμασετο και ποτε δεν ξερεις οταν του πεις πως νιωθεις θα σε δει διαφορετικα ειτε το καταλαβει αργα ειτε απευθειας απλως να προσεχεις να μην σε εκμεταλευτει μην γινεις εκβαλωτη ενοο αυτος μπορει να πει ναι μονο και μονο για να σε ριξει στο κρεβατι ενταξει δεν ξερω και τις προθεσεις αλλα τα ποιο πολλα αγορια αυτο κανουν.και ειναι και λογικο στην φυση του καθε ανθρωπου το σεχ. Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει πλυ
Μήνυμα στις 29/11/2012 στις 03:58 @Sex
ναι και απο την αλλη αν δεν αυνανιζομαστε παλι προβλημα θα δημιουργηθει και χειροτερο απο αυτο οποτε κανε την δουλεια σου οσο αντιστεκεσαι τοσο ποιο πολυ θελεις να το κανεις!@
Πήγαινε στο θέμα: επηρεαζει ο αυνανισμος
Μήνυμα στις 28/11/2012 στις 03:17 @Sex
εγινε,αν έχετε παιδια να προτεινετε και τιποτα αλλο πες τε μου! Πήγαινε στο θέμα: Τι λυπαντικο για τον κολο?
Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 17:22 @Sex
τι λυπαντικο βαζουν για να ανοιγει ποιο ευκολα ο κολος?
Πήγαινε στο θέμα: Τι λυπαντικο για τον κολο? |