Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 17:04 @Sex
φακελάκι μοδερέιτορ: το μήνυμα διεγράφη καθώς ήταν σπαμ σε άλλες σελίδες και μάλιστα κοινωνικής δικτύωσης.
Πήγαινε στο θέμα: αποψεις για το ομαδικο σεξ
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 16:58 @Sex
κανα site που να κανουν γνωριμιες για σεξ δεν υπαρχει? θελω να γνωρισω ατομα που να γουσταρουν ομαδικο.
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 16:53 @Sex
ζηλευω πολυ και θελω να το δοκιμασω κι εγω. αλλα οταν δεν εχεις φιλους και γνωστους, ουτε καν κοπελα διαθεσιμη, ειναι δυσκολο και δε ξερω που θα βρω προθυμους.
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 16:50 @Sex
η καθεμια κι ο καθενας κανει οτι θελει στο σωμα του και στη ζωη του. δε μπορω να κρινω εγω τι ειναι σωστο και τι λαθος γι'αυτον και να τον ελεγξω. Πήγαινε στο θέμα: Ηλικια
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 01:40 @Sex
σ'αυτο το θεμα γραφουμε απλα τις αποψεις μας για το ομαδικο σεξ. αν το εχουμε δοκιμασει ή θα θελαμε να το δοκιμασουμε. και τα δυο φυλα χωρις ντροπες. εγω εχωντας ψαξει και για ζευγαρι που θελει να πειραματιστει, κρινωντας κι απο προηγουμενες σχεσεις μου, καταλαβα οτι οι αντρες οταν βλεπουν σοβαρα τη κοπελα, ζηλευουν και φοβουνται μη διαλυθει η σχεση τους, σε περιπτωση που ο αλλος ειναι καλυτερος. αν ομως δε νοιαζονται τοσο ή ειναι ελευθερη η σχεση ή δεν εχουν καν σχεση με τη κοπελα που προκειται να μοιραστουν, τοτε προχωρανε χωρις ενδοιασμους. οι κοπελες συνηθως ειναι πιο δυσκολες κι απαιτητικες, αν το δεχτουν θελουν ο δευτερος αντρας να ειναι ψηλος και γυμνασμενος, αλλιως δε προκειται να προχωρησουν με εναν κατωτερο του δικου τους. αντι να κανουν ευκολα οσο σεξ μπορουν μπας και φτασουν στον οργασμο, το βλεπουν πιο αρνητικα, σαν ταμπου, κατι τραβηγμενο. κι αυτο ειναι που δε καταλαβαινω, αφου και τα δυο φυλα το εχουμε αναγκη και το ευχαριστιομαστε το σεξ. Πήγαινε στο θέμα: αποψεις για το ομαδικο σεξ
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 01:38 @Sex
ειναι επειδη σ'αυτες τις ηλικιες θεωρειται καποιος ανηλικος, αφου απ'τα 18 και μετα ενηλικιωνεται και μπορει να βγαλει ταυτοτητα. οι ορμες ομως αρχιζουν νωριτερα, και ξερω οτι σημερα ορισμενες κοπελες ξεκινανε κι απ'τα 13 τους. Πήγαινε στο θέμα: Ηλικια
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 01:34 @Sex
δε ξερω την ηλικια σου, ουτε μπορω να δω πως ακριβως ειναι αυτα τα πυχτα χυσια. παραπανω ειπες οτι βγαζεις μονο 3 σταγονιτσες. αυτο που ξερω σιγουρα κι απ'το δικο μου το πεος, ειναι πως οταν χυνουμε πεταγονται πολλα και με ταχυτητα. δε κολλανε πανω στο κεφαλακι.
Πήγαινε στο θέμα: πως να χυνω?
Μήνυμα στις 29/11/2012 στις 18:00 @Sex
ε ναι δεν ειναι δυνατον να μετανιωσεις κατι που προσφερει ευχαριστηση και ειναι φυσικη αναγκη του σωματος. Πήγαινε στο θέμα: Ηλικια
Μήνυμα στις 29/11/2012 στις 17:59 @Sex
οταν υπαρχει σπερμα να βγει θα βγει με καθε τροπο. ειτε την παιξεις αργα ειτε γρηγορα. κι αν δε τη παιξεις καθολου τοτε ειναι που μπορει να δεις κανενα ονειρο και να χυσεις στον υπνο σου. πρεπει να αδειαζουμε, γιατι αν δε το κανουμε θα παθουμε ζημια. αυτο δε το καταλαβαινουν τα κοριτσακια να μας καθονται συχνοτερα και δυστυχως αδιαφορουν.
Πήγαινε στο θέμα: πως να χυνω? |