Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 05:27 @Κλάψιμο
Καταρχας ξεπεραστε αυτο το κομπλεξ "πες οτι την εχει μικρη". Δηλαδη θα λενε οτι πηρες πιπα και μαλιστα απο εναν "μικρο" οποτε θα φανεις σαν ενα εξαρτημενο παντελος παρθενο φοβισμενο και εθισμενο γυναικακι πραγμα που δεν νομιζω να θες. Αλλα κοπελια τα εφτιαξες μαζι του επειδη ειναι η ο πιο ομορφος η ο πιο δημοφιλης. Λυπαμαι που σου το λεω αλλα πρεπει να τα λουστεις τωρα... τα θελες και τα παθες! Απλα αδιαφορησε.... Σημείωση moderator: Ο λογαριασμός σου γίνεται banned για υπερβολικό αριθμό μηνυμάτων σε πολύ λίγο χρόνο και επίσης για το ότι ξεθάβεις αρχαία θέματα και ανακατεύεις τη ροή. Ησύχασε καλό μου, φόρουμ για ανταλλαγή ΧΡΗΣΙΜΩΝ πληροφοριών είναι, δεν είναι φαΐ για χόρταση να πέσεις με τα μούτρα! Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 15:41 @Διάφορα
οχιιιιι φιλε μου οχι οχι οχι! μην κανεις οτι βλεπεις σε τηλεορασεις ιντερνετ και περιοδικα. Πηγαινε σε ειδικο αυτα ειναι αναλογως τα κιλα, το υψος το σωματοτυπο σου την αναπτυξη που θα ακολουθησει και αυτα... μην κανεις οτι να ναι
Πήγαινε στο θέμα: Πώς μπορώ να γίνω τούμπανο..
Μήνυμα στις 15/12/2012 στις 15:34 @Διάφορα
Λοιπον φιλε μου, καλα στα ειπε ο τρολλερ αλλα ποτε μην χτυπησεις στα γεννητικα οργανα γιατι: 1)Μπορει να αστοχησεις και να νευριασει ο αλλος αφανταστα μονο που αποπειραθηκες 2)Μπορει να του κανεις καμια ζημια και αυτο ΔΕΝ το θελουμε. 3) Μπορει και να ανταποδοσει και να κυκλοφορεις με μια παγοκυστη στους ορχεις σου. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω σε περίπτωση καβγά?
Μήνυμα στις 11/12/2012 στις 22:56 @IRC admin
Καταρχας φιλε μου συγνωμη που στο λεω αλλα μονο απο το επιθετικο σου, τον ακομψο σου και το "τα ξερω ολα" στυλ σου, σε συνδιασμο με τα τρισαθλια γκρικλις το χανεις...
Πήγαινε στο θέμα: AS XALAROSEI LIGO O ADMIN TOY TSAT!
Μήνυμα στις 26/11/2012 στις 23:23 @Sex
στο ζεστο νερο επιμυκινεται δεν συρικνονεται. 13 χρονια το κουβαλαω επανω μου, πιστεψε το, εμπειρη πηγη ;)
Πήγαινε στο θέμα: γυμνοι συμμαθητες
Μήνυμα στις 26/11/2012 στις 22:14 @Sex
Δηλαδη δεν παιζει να μεινει... καλαμακι ?
Πήγαινε στο θέμα: ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?
Μήνυμα στις 26/11/2012 στις 15:15 @Sex
Ευχαριστώ παρα πολυ παιδια να ειστε καλα. Αυτα αραγε που μου λενε οι φιλοι μου ειναι αληθειες η πιπες ?
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 07:59 @Sex
Γεια σε ολους σας. Ειμαι 13 χρονων, υψους 1,46 και ο γιατρος ειπε οτι στο σωμα μου εχω ακομα να παρω μπολικο μποι. Έχω προβλημα με τα γεννητικα μου οργανα. Το πεος μου σε στυση ειναι 8 εκατοστα. Δεν μπορω καν να ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου. Θα βρω ποτε κοπελα, στο μελλον ? Εχει ξεχειλωσει το πουλι μου να το τραβαω συνεχεια μπας και δειξει καναν παραπανω ποντο στο μετρο. Υπαρχει καμια φυσικη μεθοδος μεγενθυσης περα απο το τραβηγμα ? Μεχρι ποτε θα μεγαλωνει ? Θα παρει καναν ποντο ακομα ? θα εχω τρομερα προσοντα, μετρια η πουλι καλαμακι? Οι φιλοι μου λενε απο 12,5 μεχρι και 16. Λενε αληθεια? εγω λεω 13. Λενε ψεμματα η ειναι το διπλασιο απο οτι το δικο μου ? οταν το βλεπω δεν το νιωθω μικρο, ισα ισα. Αλλα μπροστα στα λεγομενα των αλλων... αυτο εξαρτατε και απο το υψος ? Γιατι οι φιλοι μου ειναι πολυ ψηλοτεροι... Ευχαρηστω πολυ. Παρακαλω απαντηστε. Να ειστε καλα ολοι σας. Θα σας παρακαλουσα θερμα να μην υπαρχουν ειρωνικα σχολια ή και χλευασμοι. Ηρθα για βοηθεια και οχι για καζουρα. Ευχαριστω και παλι. Καλη μερα σε ολους.
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 07:15 @Sex
Καλησπερα σε ολους. Είμαι 13 χρονων, ύψος 1,46 και το πεος μου ειναι 8 (!!!) εκατοστα (μονο). Θα μεγαλωσει και αλλο ? οταν ενηλικιωθω σε στυση θα φθασει τους 17 ποντους. Ο γιατρος ειπε οτι εχω ακομα να παρω μποι σε ολο μου το σωμα. Θα επηρεαστουν και τα γεννητικα οργανα ? Οταν μεγαλωσω και φτασω σε ηλικια που θα πρεπει να κανω ερωτα θα ειμαι προικισμενος η θα εχω πουλι-καλαμακι ?
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ. |