Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 14:37 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ και σένα lulaby! Ας πει και κανάς άλλος την αποψή του ή να πει πιο συγκεκριμένες οδηγίες...γιατί δεν ξέρω από ραντεβού και τέτοια :/
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος-Έχω ελπίδες?
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 12:44 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ για την άμεση απαντήση σου κατερίνα! Περιμένω και άλλες απόψεις! :)
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος-Έχω ελπίδες?
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 12:42 @Διάφορα
Β' Λυκείου: Καταρχάς διαλέγεις κατεύθυνση: -Θεωρητική (φιλοσοφία, αρχαία, Λατινικά,) -Θετική (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία) -Τεχνολογική (Μαθηματικά, Φυσική, Υπολογιστές) Τώρα, ασχέτως πια κατεύθυνση θα διαλέξεις, θα κάνεις ΟΛΑ τα μαθήματα γενικής. (τα γνωστά, άλγεβρα, χημεία, αρχαία και λοιπά) Όσον αφορά για τους κύκλους που ρωτάς, η απάντηση του φίλου πάνω φαντάζομαι σε καλύπτει. Πήγαινε στο θέμα: β λυκειου κατευθύνσεις
Μήνυμα στις 24/11/2012 στις 12:25 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και έχω το εξής θέμα! Καταρχάς είμαι 16ετών (2α λυκείου πάω) και δεν είχα ποτέ σχέση. Εμφανισιακά΄, μου λένε ότι είμαι πολύ καλός οπότε εκεί δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Αλλά ας μπω στο ψητό.... Είμαι ερωτευμένος με ένα κορίτσι, με το οποίο είμαστε στο ίδιο τμήμα στο σχολείο, αλλά και στο φροντηστήριο! Μάλιστα, όταν είμαστε στο φροντήστηριο καθόμαστε όλη την ώρα μαζί (και στην τάξη και στα διαλείμματα) και γενικά παιρνάμε πολύ καλά! Επίσης τελευταία άρχισε να μου μιλάει με πιο διάθεση και την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου είπε ότι θέλει κάποιον να την στηρίζει και να νοιάζετε για αυτήν. Λέτε να ήταν σπόντα? Πως τα βλέπετε τα πράγματα? Έχω καμιά ελπίδα? Υ.Γ1 Για να μην ξεχάσω, κάποιες φορές έτσι στο άκυρο έλεγε ότι με συμπαθούσε. Να το θεωρήσω καλό? Έυχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ τον προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος-Έχω ελπίδες? |