Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 13:49 @Sex
βασικα δεν εισαι πολυ μικρη για αποτριχωση εισαι πολυ μικρη για σεξ. μπορει να νομιζεις οτι νιωθεις ετοιμη και ετσι αλλα ειναι επειδη 1)εισαι καψουρα 2)υποσυνειδητα φοβασαι μην το ξενερωσεις(+ας μην το παραδεχεσαι) 3)υποσυνειδητα θες να το κανεις για να εισαι 'και η πρωτη, η ακομπλεξαριστη, η τελεια γκομενα' να πω τη γνωμη μου και μη με κραξει κανεις.... σε αυτη την ηλικια οσο και να σε γουσταρει ο αλλος θα παει αμεσως να το πει στους φιλους του και αυτοι θα σκεφτουν για σενα διαφορα. τεσπα, κανε οτι θες, εγω δεν απαντω για να σε εμποδισω αλλα για να σου πω τη γνωμη μου. α! Troller ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ 13-14 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 16 ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ!!!!!!! σε μερικες μπορει 16, σε αλλες 18!!! duh?!?!?!?! Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση στο μ*υνι
Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 13:39 @Sex
wizAA μην λες ο,τι να ναι! δεν ισχυει, ειναι μυθος. εμενα 2 γνωστες μου εμειναν εγκυες εχοντας κανει σεξ την τελευταια μερα της περιοδου τους. τα σπερματοζωαρια μπορουν να επιβιωσουν μεσα στον κολπο ως και 5-7 μερες! που σημαινει οτι η συλληψη μπορει να γινει πιο μετα! και μαλιστα το αποτελεσμα ειναι κοριτσακι γιατι τα σπερματοζωαρια με χρωμοσωματα για κοριτσακι ζουν πιο πολυ απ'οτι για αγορακι!!! Πήγαινε στο θέμα: σεξ τις μερες της περιοδου |