Μήνυμα στις 22/11/2012 στις 15:42 @Διάφορα
ευχαριστω για τις απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω σε περίπτωση καβγά?
Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 18:30 @Διάφορα
Αν γινόταν να χω καμιά απάντηση.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω σε περίπτωση καβγά?
Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 17:03 @Διάφορα
Είμαι 14 χρονών, και ναι παραδέχομαι ότι ότι ο καβγάς είναι πάντοτε χείριστη λύση. Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα χρειαστεί αν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Και να ξεκινήσει ο καβγάς μετά θα σε χωρίσουν σε πολύ λίγο έτσι κι αλλιώς.Είμαι 1.73 αδύνατος, χωρίς πολύ δύναμη στο χέρι αλλά πολύ δύναμη στο πόδι διότι πάω ταεκβοντό και μπορώ εύκολα να χτυπήσω με το πόδι κεφάλι. Αλλά έχω κάποια ερωτήματα. 1) Μπορώ να κερδίσω κάποιον που είναι πιο δυνατός? 2) Αν ναι πώς? 3)Τι να κάνω στον καβγά? 4)Που να χτυπήσω? 5)Πότε να πλακωθώ? 6)Με ποιον να πλακωθώ? 7)Πονάει πολυ το μπουκέτο(εννοώ σε ακινητοποιεί ουσιαστικα ή δεν είναι και κάτι φοβερό?) 8)Να αφήσω πρώτα να με βαρέσει ο άλλος? 9)Μπορεί να σε κάνει μήνυση ο άλλος αν τον πλακώσεις? 10)Πως να χτυπήσω? Απαντήστε σε όσα ερωτήματα μπορείτε, θα σας βαθμολογήσω με άριστα το 20(2 πιάνει το καθένα), πλάκα κάνω και δώστε και καμιά άλλη συμβουλή. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω σε περίπτωση καβγά?
Μήνυμα στις 15/11/2012 στις 16:12 @Κλάψιμο
πρεπει να σου πω ότι όντως το πρόβλημά σου είναι μεγάλο. νομίζω ότι αν δεν πουλήσεις λίγη μούρη δεν γίνεται τίποτα. όταν κάτι σ ενοχλήσει να ζητήσεις δυναμικά απ' τον άλλον να μην το ξανακάνει. Ίσως να τον σπρώξεις και λίγο δείχνοντας του ότι δεν αστειεύεσαι. Αν είσαι δυνατός μπορείς να τον απειλείσεις και με ξύλο. Αν δεν είσαι, κανε βαράκια κάθε μέρα, ώστε να γίνεις και να μπορείς να δείρεις όποιον σ' ενοχλήσει. Ακόμη προσπάθησε να δείχνεις ανοικτός στους άλλους και προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάτι άλλο: το πρόβλημα είναι στο διάλειμμα? Τέλος όσο αδύναμος χαρακτήρας κι αν είσαι(αν είσαι) προσπάθησε να το αλλάξεις τώρα, όσο είναι καιρός. Αυτό θα σου βγει και αργότερα στην ζωή σου, όχι τόσο με κοροιδίες αλλά εκμετάλλευση στη δουλειά και άλλα. Το βασικό είναι λοιπόν να δείξεις στον άλλον ότι δεν τον φοβάσαι και ότι δεν ανέχεσαι τα αστεία του. Σ' αυτό με την μπάλα που ανέφερες, έπρεπε να γυρίζεις και να του πεις δυναμικά και αποφασισμένος''Γιατί ποιο το πρόβλημα αν το κανα γω. Δεν κατάλαβα ρε μ*****? Άντε μην φας κανα μπουκέτο''. Γενικά προσπάθησε να δείξεις δυναμικότητα. Να αντιδράς σε ότι σου κάνουν και να μη μένεις με σταυρωμένα τα χέρια. Επίσης θα μπορούσες να το πεισς στον διευθυντή και αν σε δείρουν, τότετ η κατάσταση θα είναι πολύ πιο επιβαρυντική γι αυτούς(εκτός του διευθυντη,όταν σε χτυπήσουν μπορείς να τους μηνύσεις για σωματική βλαβη). Και κά τι άλλο-δεν μπορείς να αντέξεις με τίποτα έξι χρόνια? Υ.Γ. Αν σε βοήθησα κανε μια αποδεκτή απάντηση Πήγαινε στο θέμα: Απομώνωση |