Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 19:17 @Sex
Σε ένα άλλο θέμα δεν είπες ότι είσαι 17 :S http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=6&TopicID=13748&PagePosition=1 Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 18:35 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδιά σόρρυ που δεν έγραφα ... ευτυχώς έχουμε διακοπές να ησυχάσω λίγο από αυτούς ... πάλι την τελευταία μέρα γέλαγαν μαζί μας και τους κοιτούσα κατάμουτρα,με κοιτούσαν και γελούσαν έλεος θράσος!Ενώ μόλις τους είπα ότι από του χρόνο ο,τι μας κάνουν θα πηγαίνουμε κατευθείαν διευθυντή το βούλωσαν!Πραγματικά αποφασίσαμε εγώ με τον φίλο μου να γίνουμε πιο σκληροί απέναντί τους ... για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε ... Δεν θέλω να είμαστε φίλοι ούτε την καλημέρα τους θέλω,θέλω απλά μια ηρεμία μες στην τάξη γιατί είμαστε 7 ώρες εκεί,είναι και η τάξη μου μπάχαλο το έχουν πει κι οι καθηγητές δεν έχουμε χημεία δεν ταιριάζουμε καθόλου ... Καλές γιορτές Πήγαινε στο θέμα: Απομώνωση
Μήνυμα στις 30/11/2012 στις 23:39 @Κλάψιμο
Γιατί ακόμη και να τους αγνοώ το συνεχίζουν ... και είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι στο απέναντι θρανίο και να βλέπεις τον άλλο να σε κοροϊδεύει κατάμουτρα,να τους έχεις κάνει παρατήρηση και να το συνεχίζουν ...
Πήγαινε στο θέμα: Απομώνωση
Μήνυμα στις 28/11/2012 στις 19:00 @Κλάψιμο
Δεν με χτυπάν,απλά με πειράζουν πολύ πως με κοροϊδεύουν ενώ δεν έχω κάνει τίποτα,επίσης τους έχω πει αμέτρητες φορές να σταματήσουν ...
Μήνυμα στις 28/11/2012 στις 18:00 @Κλάψιμο
Σόρρυ που δεν έγραφα υποχρεώσεις .... Το θέμα είναι πως δεν μου αρέσει η ροκ μέταλ κλπ και έχω μάθει να είμαι ο εαυτός μου ό,τι κι αν γίνει,δεν θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου. Σήμερα πάμε να φύγουμε και μου λέει μια άντε ρε Αντώνη έκλεισες τον χώρο ενώ εγώ έκανα και πιο κει για να φύγει αυτή πρώτα :o και της λέω κάνεις λάθος και μου λέει τι λες ρε μάπα και της λέω κι εγώ άι στο διάολο σκρόφα δεν κρατήθηκα πια έλεος αυτή συνέχεια πετάει κάτι βλακείες αρκετά έχω φάει :@ και μετά στο προαύλιο έλεγε που είσαι κι έλα εδώ αλλά εγώ έφυγα σιγά μην της δώσω σημασία ... αύριο αν μου πει κάτι τι να της πω? Επίσης η κατάσταση είναι η ίδια τώρα κάποια παιδιά γυρνάνε και μας κοιτάνε και γελάνε ενώ ούτε γελάμε εμείς απλά προσέχουμε στο μάθημα Πραγματικά δεν ξέρω δεν τους έχω κάνει κάτι για να αξίζω αυτήν την συμπεριφορά θέλω να φύγω δεν αντέχω άλλο :( Πήγαινε στο θέμα: Απομώνωση
Μήνυμα στις 15/11/2012 στις 14:29 @Κλάψιμο
Αδιαφορώ είδη 3 χρόνια φέτος ... με διευθηντές δεν θέλω να μπλέξω μετά θα με απειλούν για ξύλο ... Σήμερα πάλι γυρνούσαμε από το εργαστήριο κι ένα από τα παιδιά με βάρεσε με το βιβλίο της φυσικής στο κεφάλι! Έλεος πια δεν μπορώ :( Πήγαινε στο θέμα: Απομώνωση
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 22:30 @Κλάψιμο
Ευχαριστώ για την απάντηση,το θέμα είναι ότι δεν τους κάνω παρέα αλλά δεν μπορώ και να τους αποφύγω,τους έχω 7 ώρες στην τάξη ... στο διάλειμμα δεν κάνω παρέα με αυτούς.
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 17:21 @Κλάψιμο
Γεια σας ... σκεφτόμουν να το γράψω καιρό,αλλά τώρα το αποφάσισα ... Λοιπον ... είμαι που είμαι γενικά κλειστό άτομο,κάποια πράγματα που έγιναν με την οικογένειά μου με έκαναν ακόμη πιο κλειστό.Το πρόβλημά μου είναι πως είμαι κοινωνικά απομωνωμένος.Έχω κάποιους φίλους οκ.Το πρόβλημα είναι πως κάποια παιδιά στην τάξη μου από την 1η γυμνασίου μου συμπεριφέρονται λες και είμαι χαζό.Ο,τι και να κάνω εγώ είναι λάθος.Κάνω μια φορά μια κίνηση με το χέρι όχι γελοία όλοι την κάνουμε και αρχίζουν να με κοροϊδεύουν.Ένας με λέει ηλίθιο.Πολύ λίγα άτομα με κάνουν παρέα.Αλλά κι εγώ πως να τους κάνω παρέα? Αφού δεν έχουμε ούτε ένα κοινό.Αυτοί αρχίζουν τα πλακώματα και τα λοιπά.Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά.Στην γυμναστική π.χ. ένα παιδί πέταξε την μπάλα πιο κει από ότι παίζαμε.Και λέει ένα παιδί ο Αντώνης το έκανε? - όχι ο πάνος.Α οκ δεν πειράζει τότε. Δηλαδή αν ήμουν εγώ θα πείραζε? Με περνάν για χαζό,με καταπατάν και το χειρότερο είναι ότι το ξέρω και ΔΕΝ μπορώ να αντιδράσω.ΔΕΝ θα χτυπήσω για χάρη τους.Αλλά πόσο να τους αγνοήσω πια,3 χρόνια δεν μπορώ άλλο! Κι όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και στο λύκειο τρελαίνομαι! Δεν ξέρω τι έχω κάνει στραβά,με όλους είμαι πρόθυμος να τους βοηθήσω,με όλους είμαι πρόθυμος να μιλήσω,να κάνω πλάκα,αυτοί όμως με κοιτάνε και είναι σαν να με κοροϊδεύουνε!Με κοροϊδεύουν ακόμη και για το είδος μουσικής που ακούω (Kpop).Το ξέρω ότι αυτή η ηλικία είναι η πιο δύσκολη,ακόμα και για μένα αλλά δεν κάνουμε κι έτσι!Και το χειρότερο που με στεναχωρεί είναι ότι με κοροϊδεύουν χωρίς να με ξέρουν,έχω συναντήσει πολλές φορές έξω άτομα που είναι στην τάξη όταν πάμε βόλτα ή για καφέ με τον φίλο μου!Δεν ξέρουν τον χαρακτήρα μου και απλά επειδή είμαι απόμακρος με κοροϊδεύουν ... και είμαι απόμακρος επειδή ο,τι και να πω θα βρουν να το κοροϊδεψουν ... Με λένε gay επειδή δεν παίζω ξύλο? Δηλαδή έλεος,και μόλις ακούσουν ότι έχω κορίτσι αρχίζουν να με κοροϊδεύουν!Δεν μπορώ άλλο να ανεχτώ τις προσβολλές τους,δεν μπορώ άλλο να ανεχτώ να είμαι το θύμα και να με καταπατάν ... παρακαλώ μπορείτε να βρείτε μια λύση για το πως θα υψώσω το ανάστημά μου χωρίς ξύλο? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Απομώνωση |