Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 15:14 @Sex
epishs eimai 30 ! kai exw paratirisei m aresoun oi mikres m fenontai poio sexy !! 17-18-19-20 giati?>
Πήγαινε στο θέμα: Facebook/chat-rooms/sites
Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 14:38 @Sex
Αναρωτιεμαι πως και κολλαω κ ψαχνω γκομενα απο soccial media. Αντιδραση στα αμετριτα πεσιματα π εχω κανει σε γκομενες? η ψαχνω κατι ευκολο να μ δε8ω συναισθηματικα Πήγαινε στο θέμα: Facebook/chat-rooms/sites
Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 14:31 @Sex
ksereis kamia p 8elei akoma enan :P kalutera mia k kalh . alla ean de se ikanopoiei apoluta mia psaxneis k deuterh k trith! Egw mexri 3 exw prospa8isei alla ekei p bgazw ti teleutaia gkomena meta tis xanw oles mazi k frikarw meta monos Πήγαινε στο θέμα: Σχέση με πολλά άτομα ταυτοχρονα
Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 14:25 @Sex
oles kata kairous mporei na exoun kati aplo! profulakseis kai plhsimo meta tin epafh
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να του πω οτι έχω έναν μύκητα?
Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 14:11 @Sex
panw apo 17 kamia gia ena omorfo antra edw!! :) oti 8es pezei o ka8enas oti goustarei !
Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεια-Κοπελες
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 19:17 @Sex
Δεν εχει σημασια εαν εχεις τριχες στοχος ειναι η τρυπα
Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση στο μ*υνι
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 17:08 @Sex
Προτιμω να φενομαι γελιος και εασ μην ειμαιπαρα να ειμαι ψευτικος και να ζω σε απολυτη απομονωση με το κοσμο γυρω μου. Μου τι σπαει απλα να επενδυω στο ψευτικο συναισθημα γιατι στο τελος θα παραμεινω αναισθητος. Φυσικα εχω αισθηματα για το αντιθετο φυλλο και παρασειρομε στον ερωτα . Απλα οταν βλεπω κοπελιες που συνεχως προσπαθουν να καλυψουν κενα εσωτερικα με εξωτερικες αναισθητες συμπεριφορες ξενερωνω. Αφου ζουνε οι ποιο πολυ υπνωτισμενοι σε ψευτικο εφιαλτη καποιος πρεπει να παλεψει μεχρι τελους. Γιατι πχ να πρεπει να πω ναι σε οτιδηποτε μλκ μ προβαλει μια ψευτοφαντασμενη γκομενα και μετα να ξενερωνω που τις εκανα τη χαρη κ τι γαμισα και να σιχαθω τον ευατο μ μετα. Καταρχην ολες ερχονται που τις κανεις διαλογο να σ πουν οτι εγω ειμαι ξεχωριστη και σου το παιζουν απιστευτα δυσκολες και ξενερωνω γιατι τις διαβαζεις στα ματια κατευθειαν πως νοιωθουν γιατι να ιποκριθεις και αλλο. Πχ να εισαι με μια κοπελια προσωπο προσωπο να τις εκφραζεις τι νοιωθεις και αυτη να σε απορίπτει γιατι ψαχνει το θεο βραντ πιτ να τι σωσει απο εφιαλτη της . Στις ποιο πολλες που εκφραζω το σεξουαλικο κοσμο αντιδρανε σαν σκυλες να το παιξουν παρθενες πορνες και εσυ να γινεσε το θυμα τους. Δεν γουσταρω να ειμαι αρεστος στους πολλους και να μην ζω το εαυτο μ . Προτιμω να ζω σε αρμονοια με το ευατο μ κ μ τους αλλους Πήγαινε στο θέμα: Σεξ συντροφος.
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 19:43 @Sex
Ειμαι φυσιολογικοτατος και ομορφος αντρας. Εχω πολλες απορριψεις εδω στη περιοχη μ γιατι ειμαι λιγο ζωηρος αντρας κ ειληκρινης . Εχω καιρο 10 μηνες χωρις κοπελια κ εχω φρικαρει απλα . Κανα 2 κοπελες που γουσταρανε λιγο με φοβουντε μαλλον επειδη η μια με ρουφιανευει στην αλλη. Ψαχνω κυριως για σεξ κ οτι προκιψει μετα. Δε νοιωθω ομορφα χωρις γυναικα με περνει απο κατω να πηγαινουν με ψευτοαντρες κ εγω να την παιζω.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ συντροφος.
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 19:36 @Sex
Και εγω ντροπαλος ειμουν . Πιαστης το χερι περπατιστε λιγο μαζι καθοστε καπου ησυχα και απλα χωρις να το σκεφτεσε φιλα την
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα-Κομπλάρω
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 19:29 @Sex
Κανονικο στο οργασμο σ κοβετε στιγμιαια κ η ανασα και το ευχαριστιεσε.
Πήγαινε στο θέμα: γυναικειοσ αυνανισμοσ |