Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 19:06 @Sex
παιδια θελω και μια συμβουλη πως να αρχισω με μια κοπελα για να νιωθει μεγαλητερη ευχαριστηση να παμε κατευθιαν στο ψητο...?ή να κανω και κανα προκαταρκτικο ας πουμε να της βαλω δαχτυλο να της κανω στοματικο ερωτα....φοβαμαι μηπως δεν της αρεσει...και το παρει στραβα..εσοις τι λετε αρεσει στης γηνεκες αυτο το πραγμα? Πήγαινε στο θέμα: απωρια
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 19:01 @Sex
φιλε δεν εχεις κανενα προβλημα με το πεος σου μεχρι τα 19 θα σου εχει παρει 4-5 ποντους μια χαρα εισε και κανε σεξ με ολλες μην αφησης τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: εφηβια
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 01:57 @Sex
παιδια σας ευχαριστω ολλους σας !!!μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου!!!!!αν και με το παχος δεν το καταλαβα...διοτι δεν το πας με εκατοστα αλλα με αλλη μοναδα μετρησης και εινε σε πληρης στυση τα στατιστικα σου ε? Πήγαινε στο θέμα: απωρια
Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 00:51 @Sex
παιδια εχω ενα τεραστιο προβλημα ειμε 17 χρωνων και την εχω χωρις στυση 8 ποντους και σε πληρης στυση 16 ποντους παιδια εινε καλα????σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι θα τρελαθω βλεπω καθε μερα το πουλι μου και κλαιωωω....δεν μπορω να πρωχωρησω με κοπελα γιατι αγχωνομαι μηπως γελαση για το μεγεθος του... στο ιντερνετ που ψαχνω λενε οτι το φυσιολογικο μεγεθος του πεους σε στυση εινε 13-16 ποντοι ισχυει???γιατι σε πορνο που βλεπω την εχουν μεγαλητερη...!!!θα ειθελα να μου απαντησουν κυριος οι γυναικες για το ποσο τους απασχολη το μεγεθος και αν το πεος μου εινε φυσιολογικο ευχαριστο προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: απωρια |