Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 23:33 @Sex
λοιπον δε μπορω...χθες τα νευρα μ σπασανε εντελωςςςς!!!! βγηκαμε με την κοπελα μ χθες το μεσημερι, αυτη κλασικα αρχισε να μιλαει για μαλακιες κ οτι πιο βλακεια υπαρχει, με τεραστια προσπαθεια μετα απο αρκετη ωρα το γυρισα προς το σεξουαλικο, κ ξαφνικα την βλεπω αλλαζει θεμα...το απογευμα παω με μυνηματα να πω τπτ πανω στο θεμα παλι την αλλαζει την συζητηση πετοντας ακυρα...δε μπορω αλλο νιωθω οτι βγαινω με 10χρονο
Πήγαινε στο θέμα: μονο χουφτωματα
Μήνυμα στις 11/11/2012 στις 22:50 @Sex
μακαρι ρε μαγκες...λογικα αυριο το βραδυ θα την παω κατα κει την κουβεντα αν κ δυσκολευομαι γτ δεν ξερω πως κ τι να κανω
Μήνυμα στις 11/11/2012 στις 16:40 @Sex
μηπως νομιζει οτι ειναι μικρη για τετοια? παντως μετα απο κεινο π με εδιωξε απο την ταξη για να μην κοιταω η αληθεια ειναι οτι ολες μου οι ελπιδες πατωσαν
Μήνυμα στις 11/11/2012 στις 16:32 @Sex
με ντρεπεται παρα πολυ πριν 5 μερες στο σχολειο ειμασταν μεσα στην ταξη εγω αυτη κ μια φιλη της κ ηθελε να αλλαξει μπλουζα κ με εβγαλε απο την ταξη για να μην την δω
Μήνυμα στις 11/11/2012 στις 16:16 @Sex
Ειμαι με μια κοπελα κοντα ενα χρονο...αυτη ειναι δευτερα κ γω τριτη λυκειου. Ενα χρονο τα χουμε κ περα απο χουφτωματα πανω απο τα ρουχα δεν παιζει τιποτα αλλο...δε αντεχω ρε παιδια την βλεπω σα ξερολουκουμο κ αυτη ειναι πιο σεμνη κ απο καλογροια τι να κανω?????????
Πήγαινε στο θέμα: μονο χουφτωματα |