Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 16:39 @Sex
χμμ μαλισταααααααααα!!!! αλλοσ αλλη με δοκιμασμενα τετοιου ειδους παιχνιδια με τον κολπο τ αντρα!!
Πήγαινε στο θέμα: δακτυλακι..απο γκομενα
Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 16:01 @Sex
το θεμα σου ειναι ποιο πολυ ψυχολογικο... δλδ ποσο την εχεις ? εθχαριστιετε.. και με μικρο δν υπαρχη προβλημα... ε καλο θα ηταν να ελατωσεις λιγο την μαλακια
Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 15:30 @Sex
αγγλινα μπορεις να μου πεις την αποψη σου ? στο 8εμα ? με το δαχτυλακι στους αντρες........ εσυ φιλε οντως δν πρεπει να εχεις τοσο χαμηλη αθτοπεπη8ηση για το μοριο σ και καλο θα ηταν να πας σε εναν γιατρο..κ εγω εχω παει....οσο καιρο μενεις μονος..8α σε επειρεασει η αρνιτικι σκεψει και θα γινεις μπαι....οπως προηπε η φιλι απο επανω δν χρειαζετε να τν εχεις τεραστιο.. χρειαζετε μια κοπελα να σε αγαπαει!
Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 13:39 @Sex
και αμα θελησω.....να μου το κανει η κοπελα μου πως να της το πω ........ να μην παρεξηγηθω.........
Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 02:01 @Sex
Τεσπα πρεπει να τ κοιταξετε και να μην τ αφησετε παντως απο τη.στιγμη π ποναει πρεπει να πατε αμεσα στο γιατρο
Πήγαινε στο θέμα: Προβλιμα στο στυθος!
Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 01:42 @Sex
αλλος ???? αποψεις αλλη ? καμια κοπελα
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 18:14 @Sex
μην λες ετσι στο παιδι και το τρομαζεις μπορει να μην ειναι και τιποτα φιλε μου μην σου μπαινουν ιδεες στο μυαλο..... τραβατε σε εναν γιατρο και βλεπετε τη ειναι.... μπορει να ειναι κανενα λιπομα... ξ κατι τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: Προβλιμα στο στυθος!
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 17:57 @Sex
ενταξει δεν εχω πολλα κολιματα αλλα δεν την αφησα... ουτε καμια αλλη τ εχει κανει σε εμενα αλλα ....... γιατι το 8ελουν τοσο Πήγαινε στο θέμα: δακτυλακι..απο γκομενα
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 17:36 @Sex
τ ειχα με μια οπου ηθελε να μ βαλει δαχτυλακι τελικα δν μ εβαλε.... και εχω καταλαβει γενικοτερα οτι προσπαθουν.. να βαλουν δαχτυλακι απο πισω στο αγορι τους.....γιατι ετσι ? πως σας εχει κολισι ? κ εσας που σασ το εχει κανει η κοπελα σας πως νιωσατε σας αρεσε ?...... ειναι ωραια εμπειρια ? ακουω γνωμες!!!
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 13:42 @Sex
βρε παιδια τη ειναι αυτο πρωτη φορα τ ακουο! γινετε καποιος να μ εξηγηση ?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα μετα απο ενχυριση στα μπαλακια |