Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 15:13 @Μηχανήματα
βαλε την μανα σου :P
Πήγαινε στο θέμα: Επειγον!!-----Paysafe
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 12:09 @Sex
Η εκδικηση ειναι ενας τροπος που απλα θα τραβηξεις το σχοινι εγω θα προτεινα μια πιο πολιτισμενη προσεγγιση ξεκινας με συζητηση το πως σε εκανε να νιωσεις εαν δεν καταλαβει συνεχιζεις με αποχη και εαν δεν καταλαβει και τοτε τον διωχνεις γιατι δεν εχει συναισθηματα για εσενα σε βρηκε προσχερη και σε πειρε και απλα ψαρευει την επομενη απο την παρεα σου. Σημειωση δεν ξερω την μορφη το παρελθον η το παρων της σχεσης σας κρινω και μιλω βαση του προαναφερθεντος γεγονοτος Πήγαινε στο θέμα: το πουλι του αγοριου μου-φιλες μου
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 12:02 @Κλάψιμο
Λοιπον δεν υπαρχει τροπος τραβαω τα ιδια και χειροτερα απο την μανα μου και ειμαι 20 χρονων οι μαναδες νιωθουν οτι χανουν τον κανακαρη τους το αυριανο στιρηγμα στην ζωη τους. Απλα πες της να μην ανακατευετε και οτι ειναι δικια σου ευθηνη η προσωπικη σου ζωη. Εαν τα σκατωσεις εσυ θα πληγωθεις και οχι εκεινη. Εντωμεταξυ για την γκαστρια δεν ξερω πως κανετε ερωτα (εγω κανω διχως δεν το συνυστω) οπως και να κανετε μαζευε πεντε φραγκα στην παντα για καθε ενδεχομενο μαλακιες γινονται ακομη και με. Τωρα να σε τυληξει και τα λοιπα ναι ρε μανα γουσταρω να με τυληξει θελω να μεινω μαζι της κακο ειναι? Η γυναικα οποια και να ναι οτι και να ναι ακομη και σε μπουκαλι να την κλησεις εαν θελει να σε κερατωσει θα το κανει με το φελο. Υπομονη Πήγαινε στο θέμα: Κοπελα απο επαρχια
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 11:53 @Μηχανήματα
Λοιπον πας στην αγροτικη και βγαζεις μια gift card εισαι ετοιμος βαζεις λεφτα μεσα και κανεις τις αγορες σου ανενοχλητος
Πήγαινε στο θέμα: Επειγον!!-----Paysafe
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 11:50 @Sex
Αγορι μου ορμα στο ψητο δεν υπαρχει θεμα εφοσον αντιδρασε ετσι στην ερωτηση σου η τυπισσα δεν εχει κοληματα εαν σου ελεγε δεν κανει ειμαστε φιλοι τοτε ναι ηταν υπο συζητηση σε γουσταρει και γουσταρει να πειραματιστει κιολας. Με προσοχη και τακ μην της τον πεταξεις εξω. Πήγαινε στο θέμα: πιπα κ κολλητη
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 11:45 @Flame
Λοιπον εχω δει ενα δυο ντοκιμαντερ και με εξιταρει το θεμα αλλα τιποτα παραπανω. Οι τελετες θεωρω πως γινονται κιριως για να προαγουν τον δηθεν μυστικισμο και να μεγαλωσουν το μυστηριο γυρω απο την μασονια. Κανεις δεν εισερχεται σε στοα για να φτασει να μαθει την λεξη που αποκαλυπτει τα μυστικα του συμαντος το ονομα του θεου. Ολοι μπενουν με στοχο την εκμεταλευση της επιροης αλλα για να παρεις πρεπει και να δωσεις. Οι πρωτοι μασονοι ειχανε σκοπο την νεα ταξη πραγματων την διεθνωποιηση (οχι παγκοσμιοποιηση) την ενοτητα και την παροχη ενος κοινονικου κρατους σε ολο τον κοσμο πλεον ομος μπορουμε να αντιληφθουμε οτι το ταγμα ητε εχει χασει την αιγλη του ητε εχει εκφυλιστει τελειος διοτι εαν ειχε την επιροη που λενε θα ειχανε επιτυχει τους σκοπους τους μεχρι τωρα εκτοσ και εαν εχει εκφθλιστει υπαρχη δηλαδη μονο για την εξυπηρετηση των συμφεροντων των μελων και οχι για το κοινο καλο οπως ηθελαν τα παλαια στελεχη του. Να σημειωθει οτι η μασονια δεν ηταν δηθεν μυστικη παρα μονο μετα τα χρονια του Ουασιγκτον που ειχε κυκλοφορισει ενα βιβλιο που τους κατηγορουσε για σατανιστες τελος μια κινηση των μασονων που υποτιθεται πως δολοφονησαν εναν αδελφο τους διοτι θα μιλουσε τους εριξε πολυ την επιροη. Πήγαινε στο θέμα: Αποψεις για Μασονια...
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 10:44 @Flame
Λοιπον ειμαι 20 χρονων και θελω να θεωρω τον εαυτο μου αριστερο. Ο Φασισμος ερχεται σε πολες μορφες προσωπικα πηγα σε μια συναυλια αντιεξουσιαστων και ακουσα συνθηματα που ειναι καργα φασιστικα οπως "Φασιστες Κουφαλες Ερχονται Κρεμαλες" και "Ουτε εδω ουτε πουθενα σκοτωστε τους φασιστες σε καθε γειτονια". Η βια φερνει μονο βια. Η Χ.Α. ως κομμα μπορει πολυ ευκολα να αποποιηθει τις ευθηνες. Αλλα εκεινη ειναι υπαιτεια για τα βασανιστηρια στην ΓΑΔΑ, εκεινη σπρωχνει την χωρα στην πολωση και στο αποτερο μελον ισως σε εναν εμφυλιο. Σιγουρα δεν ειναι ικανη να κυβερνηση διοτι τα στελεχη της ειναι αμαθης και ανιδαια σε οτι αφορα διαχιρηση συγκεντρονονται σε ενα κομματι στο εσωτερικο της χωρας και αφηνουν τα υπολοιπα στην φαντασια. Τι θα γινει με τους φορους τις συνταξεις τους μισθους τα χρωστουμενα στο ΔΝΤ και στην ΕΕ. Καλα τα πετρελαια αλλα τι να τα κανεις αμα δεν εχεις την τεχνογνοσια η την εξωτερικη πολιτικη ωστε να τα εκμεταλευτης. Πια ειναι η πηγη και η αιτεια των υψηλων ποσοστων? Ενα μεγαλο μερος ειναι η παιδεια διοτι δεν δινει κριτικη σκεψη δεν χρειαζεται να καθοδηγηση τα παιδια τους νεους στην αριστερα η σε οποιοδηποτε κομμα αλλα να τους δειξει ποσο σημαντικη ειναι η πολιτικη και η συμμετοχη σε αυτη. Ενας αλλος μεγαλος βοηθως ειναι η σταση που κρατουσε και κραταει το κρατος τοσα χρονια απεναντι στους λαθρομεταναστες η σταση της αδιαφοριας. Διαφωνω με τα πλωτα στρατοπεδα συγκεντρωσεως. απελαση στις χωρες απο οπου προηλθαν θεσπιση νομων για ατομα διχως ταυτοτητα και χαρτια. Για τους ενομους τιμια εργαζομενουσ μεταναστες εκπαιδευση πανω στην κουλτουρα τον πολιτισμο και τους νομους της Ελλαδας. Για τα ΜΜΕ που αναφεραται παραπανω να πω οτι καθε δημοσιοτητα ειναι καλη δημοσιοτητα διοτι οταν βλεπει ολο το υπολοιπο κρατος να καθεται αδρανες και η ακροδεξια να ειναι ενεργει στους δρομους τοτε θα τους ακολουθηση ο λαος γιατι θελουν να γινει κατι να αλλαξει το σκηνικο και οχι διοτι πιστευουν πραγματη στον φασισμο η στις αρχες του εθνικισμου. Γνωριζω προσωπικα πολλους απλους εργαζομενους που μεταπηδησαν απο το ΚΚΕ στην ΧΑ διοτι απο το ΚΚΕ περιμεναν να δουνε την αλλαγη και την ανατροπη αλλα βλεπουν την ΧΑ να το κανει. Αυτο που δεν μπορουν να δουν ειναι οτι βαδιζουν εναντια σε αυτο που στηριζαν για χρονια βαδιζουν στην καταπατηση της δημοκρατιας και των ανθρωπινων δικαιοματων. Οπως ειχε πει και ενας δημοσιογραφος καμεραμαν στους πρωταγωνιστες την ΧΑ την ακολουθουνε η Πανω πλευρα της πλατειας που φωναζε "Να καει να καει το μπουρδελο η βουλη". Δεν εχουμε χουντα ακομη εχουμε τρομοκρατούμενη δημοκρατια εχουμε ακομη την δυναμη της ψηφου μας ας επιλεξουμε σοφα για το μελον το δικο μας και των παιδιων μας και μην φοβασται να σπασετε το φαυλο κυκλο του δικοματισμου η ακομη και να ψηφησετε ενα κομμα που θα φερει ανατροπη του παροντος πολιτικου συστηματος με ενα καλυτερο. Αυτα απο εμενα. Πήγαινε στο θέμα: Χρυσή Αυγή |