Μήνυμα στις 23/10/2013 στις 15:50 @Διάφορα
Γεια σας .με λενε βαγγελη και τωρα ειμαι τριτη λυκειου.τον ερχομενο χρονο καλος ερχοντων των πραγματων τηα ειμαι στο πανεπιστιμιο μακεδονιας για σποθδες.ηθελα να ρωτησω πως ειναι το πανεπιστιμιο δηλαδη σε σχεσι με το σχολειο και επισης πως μπορω να γνωρισω να κανουν φιλουσ στο χωρο του πανεπιστιμιου αν γινονται;;;;;;
Πήγαινε στο θέμα: Η ζωη στο πανεπιστίμιο.
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 18:42 @Sex
γεια ειμαι ο βαγγελης ειμαι 17 χρονων και ειμαι gay !!! μετα απο πολλα χρονια ειμαι πια σιγουρος για τις σεξουαλικες μου προτιμησοις και δεν νιωθω πια οτι αυτο που ειμαι ειναι κατι κακο και λαθος αλλα κατι φυσιολογικο κααι φυσικο. εδω και πολλη καιρο σκεφτομαι να το πω στους γονεις μου για να φυγει αυτο το βαρος απο πανω μου γιατι οταν καποιες φορες τους ακουω να λενε οτι θα παντρευτω και θα κανω παιδια και τετοια νιωθω ασχημα . πιστευω και επιθυμω οτι οι γονεις μου θα το παρουν καλα γιατι πιστευω οτι κατα βαθος μονο την δικια μου ευτιχια επιζητουν . ομως δεν ξερω ακομα πως μπορω να τους το πω γιατι νομιζω μολις αυτοι το μαθουν θα μου ειναι πιο ευκολο να το πω σε οπιον αλλον.....
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay!!!!αλλα..
Μήνυμα στις 19/6/2013 στις 16:39 @Sex
ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΧ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???
Πήγαινε στο θέμα: μερη για δημοσιο sex θσσαλονικη
Μήνυμα στις 17/6/2013 στις 11:37 @Sex
γει σας ψαχνω για μερη στην θεσσαλονικη για δημοσιο σεξ. τι μου προτιενεται? Πήγαινε στο θέμα: μερη για δημοσιο sex θσσαλονικη
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 17:59 @Sex
από που μπορώ να αγοράσω λιπαντικό για το σεξ?
Πήγαινε στο θέμα: λιπαντικο??? |