Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 01:12 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..ναι τα έχω και τα 3.. υπάρχει κάποιο βοήθημα που θα μπορούσα να χρησι,οποιήσω για να εξασκηθώ σε γραμματικη συντακτικο και αγνωστα κειμενα..?
Πήγαινε στο θέμα: σχετικά με τα αρχαία
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 20:10 @Θ. Κλημεντίνη
η συγκεκριμένη δεν μας κανει καν μαθημα απλως ολοι πανε φροντιστηριο... θα πρεπει να μαθω ολη την γραμματική για να παω στο συντακτικο και αυτο πρεπει να το μαθω ολο?
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 19:50 @Θ. Κλημεντίνη
πείτε και αλλοι
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 19:48 @Θ. Κλημεντίνη
έχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις? δηλαδή απο που πρέπει να ξεκινήσω? συναντικό η γραμματική και απο που? και ποτε θα μπορω να συμμετεχω στο μαθημα ?;/
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 19:47 @Flame
Απλά είναι μια ομάδα που θέλουν οι Αμερικανοέβραιοι να μας πείσουν ότι υπάρχει για να μας δώσουν ψεύτικες ελπίδες!
Πήγαινε στο θέμα: Ομάδα Ε
Μήνυμα στις 28/10/2012 στις 19:43 @Θ. Κλημεντίνη
Γεία σας..πηγαίνω β λυκείου θεωρητική κατεύθυνση και εχω μεγάλο πρόβλημα με όλα τα μαθηματα αλλα κυριως με τα αρχαία..λόγω οικονομικής καταστασης δεν μπορω να παω φροντιστήριο ουτε να κανω ιδιαίτερα..δεν εχω ιδεα απο αρχαία γιατί τις προηγουμενες χρονιες δεν διάβαζα καθολου.! Δεν ξερω να κλινω κανενα ρήμα..ούτε τίποτα απο συνταντικό..αν μπορεί κάποιος να μου πει απο που να αρχίζω να διαβάζω και τι ..θα το εκτιμούσα πολύ..ευχαριστω εκ τον προταιρον:/
Πήγαινε στο θέμα: σχετικά με τα αρχαία |