Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 16:34 @Sex
Είναι λίγο χαζο το θέμα μου αλλά έχω την εξής απορία. Ακούω φίλους και φίλες μου να περιφανευοντε οτι τα είχαν με δυο τρεις η με πέντε ταυτοχρονα. Δεν έχω καταλάβει το νοημα του το να έχεις σχέση με τοσα άτομα και επίσης το βρίσκω μεγάλη βλακεία. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση με πολλά άτομα ταυτοχρονα
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 18:15 @Κλάψιμο
Μας επιασε ενα παιδι στις τουαλετες ενω του επαιρνα σε ενα παρτι επειδη σκαρφαλωσε απο τη διπλα τουαλετα. Και μετα απο στομα σε στομα το εμαθαν ολοι.Μετα ρωτησαν το παιδι που φασωθηκα τι γινετε και απαντησε οτι αυτο ειχε γινει κι αλλη φορα :-(
Πήγαινε στο θέμα: Κακες φημες για μενα
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 16:22 @Κλάψιμο
Λοιπον οπως ειπα εχω κακες φημες κι ολοι με λενε πουτανα στο σχολειο. Το λενε αυτο επειδη φασωθηκα με ενα παιδι που μου αρεσε και του πηρα πιπα. Αυτο εγινε καπου στις 2 φορες και παιζει να ξαναγινει αυτη την κυριακη. Με το δικιο τους με λενε ετσι και μου εβγαλαν αυτη τη φημη? Να βγω την κυριακη μαυτο το παιδι? Τι μπορω να κανω ειμαι μπερδεμενη και νιωθω τελευταια οτι ολοι ασχολουνται με εμενα. Επισεις ειμαι 14προς 15 .
Πήγαινε στο θέμα: Κακες φημες για μενα
Μήνυμα στις 26/10/2012 στις 14:37 @Κλάψιμο
Σας ευχαριστώ παιδιά :-) Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο
Μήνυμα στις 26/10/2012 στις 11:55 @Κλάψιμο
Παιδιά τον χωρισααλλά κάθε φορά που με βλέπουν αγορια γενικοτερα μου λένε πως ήταν αν του πήρα και μετά με κοροϊδεύουν. Άσε που τα κορίτσια απο την τάξη μου συνέχειά με ρωτάνε γιαυτο το θέμα. Κατά κάποιο τροπο έχω γίνει το κέντρο και το κουτσομπολιο του σχολείου. Παλιοτερα δεν με ήξεραν και πολλά παιια ενω τώρα με ξέρουν πολλοί και με κοροϊδεύουν. :-(
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 19:14 @Κλάψιμο
Εγώ λέω να της ανοίξεις συζήτησή για δάσκαλους μαθήματα και οτι άλλο σκεφτεις αφού σχολασετε. Μετά σε μια φάση θα σταματησεις να της μιλάς, θα την πιάσεις απο το χέρι και θα τη φιλησεις. Αυτο θα δείξει αν ενδιαφέρεται για σένα. Μετά απο αυτο μπορείς να της κάνεις κομπλιμεντο οτι παρασυρθηκες επειδή είναι πολύ ομορφη. Άμα της άρεσε θα γελάσει και θα προσπαθήσει να το κρύψει. Αυτά απο μένα. ;)
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα: Τι να κάνω;
Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 18:28 @Κλάψιμο
Λοιπον έχω το εξής προβλημα.Τα έφτιαξα μετά απο χρονια προσπάθειάς με το αγορι που μου αρέσε.Είναι πολύ δημοφιλής και γιαυτο τον ξέρει ολο το σχολείο. Τώρα αυτος πήγε και είπε πως τα έφτιαξε μαζί μου μονο για να του πάρω πίπα κι έχω ρεζιλευτει σε ολο το σχολείο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν είχα μιλήσει μαζί του για να το κάνω αυτο. Τι λέτε? Τι μπορώ να κάνω με ολα αυτά που συμβαινουν? Θέλω να έχω σχέση μαζί του άλλά δεν θέλω να με λένε και πουτάνα.
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο |