Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 21:22 @Κλάψιμο
οκ παιδια σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!
Πήγαινε στο θέμα: Γνωρίζετε? Φακοί_επαφής
Μήνυμα στις 27/10/2012 στις 20:43 @Κλάψιμο
Παιδιά ξέρετε αν οι φακοί επαφής πρέπει να είναι μικρότεροι από την κανονική μυωπία κάποιου ή όχι? αν μπορείτε πείτε μου
Πήγαινε στο θέμα: Γνωρίζετε? Φακοί_επαφής
Μήνυμα στις 27/10/2012 στις 20:39 @Κλάψιμο
Γεια σου χαμογελα λιγο :D ειμαι η 2η χρηστης της "Ονειροπαγιδας" ειναι ενας λογαριασμος που εχουμε με τη φιλη μου και τον χρησιμοποιουμε απο κοινου για αυτο το site.... Πραγματικα πρεπει να σου πω οτι λυπηθηκα πολυ για την καθημερινοτητα που υφιστασαι ως παιδι (αληθεια ποσο χρονων εισαι ? αν θες μου λες....) περα απο τις κλασσικες συμβουλες που κατ'εμε βοηθουν μεν αλλα δε επαρκουν , εγω θα σου πω κατι πρακτικο και αποτελεσματικο.. Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στο 115 25 το οποιο ειναι μια γραμμη για ολη την Ελλαδα που δινουν συμβουλες σε οτι θελεις να τους πεις..... ειναι για εφηβους παιδια γονεις και τα λοιπα ;) δε εισαι μονος /-η σου ! http://www.mazigiatopaidi.gr/ Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τους γονεις μου
Μήνυμα στις 27/10/2012 στις 20:19 @Κλάψιμο
Αν ειναι ετσι οπως τα λες δηλαδη αν ισχυουν τα παραπανω τοτε εχω να πω : βρε παιδι μου λιγος αυτοσεβασμος !! τα φτιαξατε μετα απο ενα χρονο προσπαθειας απο μερους σου και μετα διαδωσε τετοια φημη και τον θες ακομα?? απο οτι μπορεις και συ η ιδια να καταλαβεις δε σε θελει και απλως σε χρησιμοποιει.... Οσο και να τον θελεις πιστεψε με : δε αξιζει. Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 15:50 @Θ. Κλημεντίνη
απλα χαλαρωσε και θα ερθει απο μονο του..δεν χρειαζεται να πιεστεις αν δεν σου βγει αμεσως.!!!οσο για το τι θα πρεπει να κανεις..απλα βαζεις την γλωσσα σου μεσα στο στομα της..κ μετα κανεις κυκλους θα μπορουσαμε να πουμε, γυρω απο την δικη της...σιγα σιγα..θα καλυτερευεις... καλα να περασεις!!! Πήγαινε στο θέμα: 1ο φιλι
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 15:44 @Κλάψιμο
η μαμα σου μηπως ειναι τρομοκρατημενη απο τον πατερα σου και για αυτο δεν του λεει τιποτα?αν ηθελες..κ μ ελεγες την ηλικια σου θα με βοηθουσες πολυ... το θεμα σου ειναι πολυ δυσκολο και σοβαρο...μην αφηνεις τον αλλο να σε εκμεταλευεται και να σου συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο...και αν του το εχεις πει αυτο και σου πει οτι ειναι ο πατερας σου οποτε μπορει να κανει οτι θελει..πολυ απλα μπορεις να του πεις οτι ακομα κ αυτοσ δεν εχει το δικαιωμα για να σε αγγιζει ΚΑΝ...μην ντρεπεσαι για αυτο το θεμα....κ κυριως ζητησε βοηθεια απο το χαμογελο του παιδιου ή την αστυνομια ...κατι... αλλα μν κατσεις χωρις να κανεις τιποτα..γιατι οσο θα περναει ο καιρος τα πραγματα θα χειροτερευουν..! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τους γονεις μου
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 15:17 @Sex
κοιτα ολα τα προφυλακτικα εχουν το ιδιο μεγεθος...δεν υπαρχει μεγαλο μικρο ή μεσαιο..απλα μαλλον κανεις καποιο λαθος οταν πας να το φορεσεις..αλλα σε αυτο δε μπορω να σε βοηθησω..:Ρ
Πήγαινε στο θέμα: Xρεάζομαι Xl προφυλακτικά?
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 01:22 @Μηχανήματα
οχι μην της πεις ψεματα..η ατακα μπορει να γινει κατι στο μελλον ειναι σκετη κοροιδια!!πες της απλα οτι αν παρεμενες σε αυτη τη σχεση θα κοροιδευες κ τον εαυτο σου αλλα κ εκεινη...κ πως θα ηταν προτυμοτερο να ειναι με καποιον που θα εχουν τα ιδια συναισθηματα κ οι 2@τελος..πως το μονο που ηθελες ειναι να εισαι ειλικρινης μαζι της κ οχι να την στεναχωρεσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της πω να χωρισουμε
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 01:13 @Sex
το σεξ στα ορθια λενε πως ειναι πολυ καλο...αν σε σηκωσει ο αλλος κ η κοπελα διπλωσει τα ποδια τ πανω τ..πηγαινοντας απο τοιχο σε τοιχο μεχρι να καταληξετε σε ενα δωματιο πιστευω θα ειναι πολυ ωραιο....εγω κατι τετοιο εχω σκεφτει!!
Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ (εδω σας θελω)
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 01:03 @Sex
βασικα φισερακο..το σκεφτηκα κ εγω αλλα πιστευω θα συμφωνησω περισσοτερο με τον σκορερ..θα αφησω τον εαυτο μου ελευθερο..οσο για εσενα θαυμαστη...η ατακα που χρησιμοποιησες ειχε πολυ γελιο.!!χαχα παρακαλω θα ηθελα κ απο αλλους την αποψη τους! Πήγαινε στο θέμα: διλειμμα _δαχτυλο |