Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 15:07 @Sex
Ποιοι απο σας ειστε bi εδω ? θελω να μου πειτε γνωμες! :P
Πήγαινε στο θέμα: Μονο οι Bi !!!
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 14:59 @Sex
Εχεις Fb ? :P Φακελάκι Moderator : Απαγορεύονται κάθε σχέσεις μεταξύ των μελών του Ftou.gr Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα bi
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 13:29 @Sex
Ευχαριστω..Καποιος αλλος ρε παιδιααααα ολοκληρο φορουμ ειναι !!!
Πήγαινε στο θέμα: Bοηθεια μαγκες!!!! (Περιτομη)
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 12:52 @Sex
Παιδια καλημερα.Χθες εκανα την γνωστη επεμβαση(περιτομη)διοτι ειχα διαγνωστει με φιμωση.Αρχικα ηταν καπως επωδυνο να την συνιθισω διοτι ειχα διαφορους ενοχλητικους πονους πανω στην κεφαλη(με συνγχωρειτε για την εκφραση).Οταν γυρισα σπιτι και κοιμιιθικα το βραδυ,ειχα στυση κατα την διαρκεια του υπνου μου,πραγμα που με πονουσε και με ενοχλουσε πολυ στο να κοιμιθω.Επισης να προσθεσω οτι χθες πηγα στον ουρολογο μου και μου εβγαλε την γαζα.Το θεαμα ηταν καπως τρομακτικο αλλα οκ.Τωρα το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν περπαταω η κεφαλη ακουμπαει πανω στο μποξερακι μου και με ενοχλει αφορητα,νιωθω οτι με τσιμπαει συνεχως :( Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο? Πιοι απο σας εχετε βιωσει την ιδια περιπτωση ?
Πήγαινε στο θέμα: Bοηθεια μαγκες!!!! (Περιτομη)
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 15:26 @Sex
Γεια σας. Είμαι ο Βαγγέλης και είμαι 17,5. Θα γίνω λίγο σύντομος και περιλιπτικός για να μην σας κουράσω. Λοιπόν το πρόβλημα που έχω λέγεται φίμωση. Έχω πάει σε διάφορους γιατρούς (Ουρολογους) και μου έχουνε πει οτι η μόνη λύση είναι η γνωστή χειρουργική επέμβαση (Περιτομη).Εκλεισα δωματιο για αυριο (16-9-2012)και τελικα θα την κανω.Θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα της περιτομής.Επίσης θα ήθελα να προσθέσω οτι είχα σεξουαλική επαφή πριν από κάτι μήνες και δεν ένιωσα απολύτως καμιά ευχαρίστηση, μονάχα την ζεστασιά που προσφέρει το γυναικείο όργανο (με συγχωρείτε για την έκφραση). Δηλαδή η αιτία ειναι η φίμωση;
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση |