Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 19:55 @Sex
Άρα γιατί να μην το μετράμε από κάτω απλά με προσοχή για να δούμε από το σημείο που αρχίζει κανονικά;
Πήγαινε στο θέμα: Μέτρηση μεγέθους πέους!
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 16:36 @Sex
Ρε παιδιά λέτε ότι για να μετρήσεις το πέος σου βάζεις το χάρακα από την πάνω μέριά και μετράς. Όμως αν το πέος είναι κάπως καμπυλωτό όπως π.χ. μια μπανάνα τότε δε θα είναι το σωστό μέγεθος γιατί αν μπορούσες να το "ισιώσεις" θα έπαιρνε πόντους... Τι έχετε να πείτε για αυτό;
Πήγαινε στο θέμα: Μέτρηση μεγέθους πέους!
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 14:09 @Sex
Απευθύνομαι σε αγόρια... Λοιπόν όπως ξέρουμε ο καθένας όταν κατουράει μετά την τινάζει για να φύγουν οι σταγόνες από το κεφάλι... Όταν όμως βάλω το εσώρουχο βγαίνουν κάποιες ακόμα σταγόνες άλλοτε περισσότερες άλλοτε λιγότερες... Αυτό νομίζω πως συμβαίνει σε όλους και έχω διαβάσει πως δε μπορείς να το αποφύγεις δηλαδή όσο καλά και να τον τινάξεις πάλι όταν τον βάλεις στο εσώρουχο πάλι θα βγουν μερικές σταγόνες ακόμα... Αυτό που μου τι δίνει είναι ότι λερώνεται το εσώρουχο έτσι και δεν αισθάνομαι καθαρός... Εγώ τώρα τελευταία μετά το κατούρημα βάζω λίγο χαρτί υγείας στο πέος μου για να μην λερώνεται και φοράω το εσώρουχο... Έτσι δε λερώνεται αλλά δεν είναι και ότι πιο βολικό υπάρχει... Εσείς πως κάνετε κάτι για αυτό;
Πήγαινε στο θέμα: Μετά το κατούρημα
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 00:38 @Sex
Τι εννοείς ότι έκανες στον φίλο σου;
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay?
Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 15:43 @Sex
Λοιπόν... Έχω ένα θέμα, ντρέπομαι πολύ να με δουν γυμνό άλλα άτομα... Ας πούμε να αλλάξω μπροστά σε έναν φίλο ή να δούμε ο ένας τον άλλο γυμνό. Το θέμα είναι ότι το γυμνό είναι και ερεθιστικό και φοβάμαι μη μου καυλώσει αν βρεθώ γυμνός μπροστά σε έναν φίλο και παρεξηγηθώ κιόλας! Με κοπέλα δεν έχω έρθει σε καμία επαφή μέχρι τώρα γιατί δεν έτυχε παρά τις προσπάθειες αλλά νομίζω πως όταν είσαι με μια κοπέλα δεν παρεξηγείσαι αν σου σηκωθεί! Ίσα ίσα! Τι να κάνω για να ξεπεράσω αυτό το κόμπλεξ; Άλλωστε ειδικά με άτομα του ίδιου φύλου δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι... Τι προτείνετε; Εσείς ντρέπεστε να σας δουν γυμνό άλλα άτομα;
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνός μπροστά σε άλλους!
Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 15:33 @Sex
Και εμένα μου έρχεται κατούρημα πολλές φορές μετά τη μαλακία αλλά κατουράω κανονικά...
Πήγαινε στο θέμα: Κατουρημα μετα το παιξιμο
Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 15:31 @Sex
Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... Δεν κατάλαβες μάλλον τι εννοώ... Κανένας άλλος να προτείνει κάτι;
Πήγαινε στο θέμα: Χρόνος εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 29/12/2012 στις 18:20 @Sex
Δε νομίζω να ισχύει αυτό! Και εκτός αυτού εμένα το πετσάκι συνήθως δεν καλύπτει το κεφάλι... Άρα...
Πήγαινε στο θέμα: Χρόνος εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 29/12/2012 στις 17:15 @Sex
Μήπως τα χέρια του δεν ήταν πολύ καθαρά; Η μήπως το νύχι του σε γρατσούνισε; Πήγαινε στο θέμα: τσουξιμο απο το λιπαντικο |