Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 21:37 @Sex
προφανως και συμφωνω με οσα λες και καθεμια που σεβεται την παρτη της ετσι σκεφτεται.δεν εισαι η μονη που εχει αρνητικες εμπειριες,ισα ισα και εγω ειμαι μια απο αυτες..επειδη με πηγες καποια χρονια πισω και εχω αντιμετωπισει και εγω ιδια σκηνικα,απλα θα σου πω ως συμβουλη κατι που ηδη ξερεις,την επομενη φορα να πεις ΟΧΙ!απλο και κατηγορηματικο και αστον να γκρινιαζει μετα οσο θελει,δε γουσταρεις,πως να το κανουμε?αν ειναι καθε φορα που φασωνομαστε με καποιον ακυρο να του παιρνουμε πιπα τοτε θα χασουμε το λογαριασμο.εγω ας πουμε εκτος σχεσης δεν ενδεχεται να παρω πιπα και δεν μου εχει βγει σε κακο,εκτος και ειναι μαλακας ο αλλος και επειδη θιχτηκε ο εγωισμος του σε κραξει,που και παλι επιβεβαιωνεται οτι εκανες καλα με το να πεις οχι οποτε χεστηκες.
Πήγαινε στο θέμα: γιατι τοσο θεμα με το στοματικο?
Μήνυμα στις 12/10/2012 στις 20:47 @Sex
Κωστα προφανως και θα ξενερωσουμε αλλα με τους εαυτους μας.σε κατι τετοιο απλα σκεφτεσαι οτι κατι δεν κανεις σωστα η απλα οτι ο αλλος δε σε γουσταρει τοσο..αυτα σε 1η φαση..σε 2η φαση ερχεται το οτι ο αλλος μπορει να βλεπει πολλες τσοντες σε σημειο εξαρτησης οπως ειπα κ πριν και δεν μπορει να τελειωσει με την πραγματικη επαφη και εκει απλα το λες ευθεως,δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ντρεπομαστε.ολοι βλεπουμε τσοντες.ελεος με τα ταμπου δηλαδη :p η 3η φαση ειναι οτι μπορει να γουσταρει πολυ και απο το αγχος μην τελειωσει γρηγορα να του κοβεται τελειως και η 4η φαση και η χειροτερη αν συμβαινει ειναι οτι ισως να γουσταρει καμια πρωην οποτε εκει αλλαζει το πραγμα και δεν μπορεις να κανεις κατι.(βασικα μπορεις αλλα το θεμα ειναι αν διατιθεσαι)η οτι απλα πριν λιγο εκανε σεξ(με καποια αλλη)και μας τα φοραει κανονικα.Συμπερασμα?στομα εχετε ,πειτε τι φταιει για να ξερει και η αλλη τι να κανει,ειμαστε και τριπιες γενικα οι γυναικες οποτε το μυαλο παει στα χειροτερα σεναρια,για αυτο καλυτερα μιληστε ανοιχτα οταν και αν συμβει κατι τετοιο.ανθρωποι ειμαστε,εχουμε κατανοηση.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειωσω με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 12/10/2012 στις 20:36 @Sex
ειναι απολυτα φυσιολογικο απλα κοψε τις τσοντες για καμια βδομαδα και πηγαινε στην κοπελα σου.Ακομα και αν τελειωσεις γρηγορα δεν πειραζει..απλα εχει συνη8ισει το μυαλο σου στο να ερχεσαι σε οργασμο μονο με το χερι και να νιωθεις οτι ικανοποιεισαι περισσοτερο ετσι.Δεν ειναι κακο αν σκεφτεις οτι και εμεις οι γυναικες δυσκολα βρισκουμε καποιον που ο οργασμος μαζι του να συναγωνιζεται τη δικη μας μαλακια χαχα στην τελικη δειτε μαζι τσοντα.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειωσω με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 12/10/2012 στις 20:18 @Sex
κατα τη γνωμη μου δεν τιθεται καν μεγαλο θεμα με το στοματικο.το σεξ δεν ειναι προδιαγεγραμμενη διαδικασια ουτε καταναγκαστικη.ας πουμε με το αγορι μου τα προκαταρκτικα τα θεωρουμε πολυ σημαντικα,και περιλαμβανουν τα παντα,μπορει να διαρκεσουν απο 5 λεπτα εως ενα τεταρτο και να γινουν με οποια σειρα προκυψει,σημασια εχει η ευχαριστηση και των δυο.επειδη ομως αναφερεσαι συγκεκριμενα στο στοματικο,ειναι κατι το οποιο γινεται καθε φορα και απο τους 2 και οχι μονο στην αρχη αλλα και κατα την διαρκεια του σεξ,και πολλες φορες και στο τελος. στο παρελθον και εγω ημουν εναντια στο στοματικο για πολλους λογους αλλα ειχα μιλησει με μια μεγαλυτερη μου και μου ειχε πει πως οταν εισαι με καποιον που σε ενδιαφερει πραγματικα,δεν θα το θεωρεις ουτε απεχθες ουτε αγγαρεια αλλα ισα ισα που θα το επιδιωκεις γιατι θα θελεις να ευχαριστιεται και αν συμβαινει το ιδιο και με τον αλλο τοτε ειναι ιδανικα.για μενα το στοματικο ειναι δεδομενο και πρεπει να βαζεις ολη σου την τεχνη,χωρις αγχος και οχι επιτηδευμενα.πως μπορεις να μην κανεις το καλυτερο στοματικο στον αλλο οταν σε κανει να τελειωσεις πριν και κατα τη διαρκεια του σεξ?ειναι ολα δουναι και λαβειν..
Πήγαινε στο θέμα: γιατι τοσο θεμα με το στοματικο? |