Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 21:49 @Sex
Εγω 26 και εχω 12 χρονια διαφορα απο τον αδερφο μου μιας και ειναι 14
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμό και ομαδικό !!!
Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 14:52 @Sex
Φανταζομαι οτι πρεπει να μετρησεις την περιφερεια και να πεις το αποτελεσμα ωστε να σου απαντησει καποιος που ξερει..εμενα εκτος απο μικρο ειναι και καπως λεπτο αρα ειμαι εκτος συγκρισης...αν και το παν ειναι να το κανεις καλα...ποτε με το καλο?
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο
Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 14:16 @Sex
Εχω κολληματα το ξερω και προσπαθω να τα ξεπερασω αλλα εδω και χρονια δεν μπορω..αν θες μου στελνεις εμαιλ που εχω στο προφιλ μου γιατι ντρεπομαι να τα λεω εδω θα καταντησω γραφικος (αν δεν εχω καταντησει ηδη)...
Δεν επιτρέπονται οι απευθείας επαφές μεταξύ μελών του ftou.gr. Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμό και ομαδικό !!!
Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 12:55 @Sex
Εναν αδελφο εχω πολυ μικροτερο στα 14 και με πολλες επιτυχιες στα κοριτσια με σχεση εδω και 1 χρονο και ολοκληρωμενη...εγω ομως τιποτα...
Μήνυμα στις 15/5/2013 στις 15:52 @Sex
Για το μεγεθος που ειναι μικρο (9cm) και ισως δειχνει ακομα μικροτερο.. Ασε που δεν εχω κανει ποτε μου σεξ και αυτο φαινεται και στο πουλι μου...
Μήνυμα στις 15/5/2013 στις 15:20 @Sex
Κι εγω θα ηθελα πολυ να κανω γυμνισμο αλλα ντρεπομαι ...
Μήνυμα στις 15/5/2013 στις 13:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρα πεος εχεις ζηλευτο!!! Θεωρω οτι οτι προφυλακτικο και να παρεις δεν θα εχεις προβλημα.Θελεις να ολοκληρωσεις σε αυτη την ηλικια?Να προσεχεις.Εγω ειμαι πολυ μεγαλυτερος σου ομως εως τωρα μονο αυνανιζομαι εσυ να προσεχεις αλλα εισαι αξιος αν το κανεις θεος!!
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο
Μήνυμα στις 14/5/2013 στις 00:25 @Sex
Και την 4η φορα που την παιζεις βγαζεις μπολικο?Εγω την 4η φορα βγαζω σταγονες λιγες..
Πήγαινε στο θέμα: Χύνω λίγο
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 22:28 @Sex
Ε γι αυτο συμβαινει ισως πρεπει να το μειωσεις λιγο για να δεις περισσοτερο σπερμα...Ποσο χρονων εισαι?
Πήγαινε στο θέμα: Χύνω λίγο
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 15:55 @Sex
Θεωρω οτι οπως προειπανε εχεις συνηθισει τον οργανισμο σου να χυνει μεσα σε ενα χρονικο περιθωριο.Προσπαθησε να απολαμβανεις αυτο που κανεις και να μην εχεις αγχος με το χρονο η με το να μην σε πιασουν κλπ. Με ποιο τροπο αυνανιζεσαι?Βλεποντας κατι ?
Πήγαινε στο θέμα: Έχω πρόβλημα με τη στύση |