Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 19:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν την εχεις μικρη μια χαρα ειναιΠήγαινε στο θέμα: Μια φιλη.... οχι σαν τις αλλες
Μήνυμα στις 18/11/2012 στις 17:33 @Sex
τρυφερος,ευγενικος καθαρος και με ωραιο σωμα Πήγαινε στο θέμα: Γνωμες Κοριτσιων
Μήνυμα στις 5/11/2012 στις 19:03 @Sex
9 εκατοστα αγορι ειναι καλα για ηρεμια και το αγορι μου λιγο παραπανω εχει σε ηρεμια.θα ειναι η ιδεα σου οτι ειναι μικροσκοπικο.ποσα εκατσοτα δηλαδη?καλυτερα βεβαια να σου απαντησει ενα αγορι
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος μετα το γυμναστηριο
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 12:39 @Sex
το σαβατοκυριακο με επισκεφτηκε στην πολη που σπουδαζω το αγορι μου.με ενοχλησε ομως κατι παρα πολυ.ενω ηταν και οι φιλες μου στο σπιτι αυτος γυρνουσε με κολλητο λευκο σλιπακι απο το οποιο διαγραφοταν καθαρα το πουλι του.η μια φιλη μου φανηκε οτι ενιωθε αβολα ενω η αλλη το απολαμβανε και τον κοιτουσε συνεχως.εγω του ειπα διακριτικα να παει ννα βαλει μια φορμα εκεινος ομως δεν ενιωθε μαλλον αβολα.οταν εφυγαν μαλωσαμε και του ειπα να μην κυκλοφορει μπροστα στις φιλες μου ετσι γιαιτ διαγραφοταν το πουλι του και δεν θελω να τον βλεπουν αλλες και εκεινος εντελως φυσιολογικα μου λεει κλεμμενο το εχω?ειναι 18 χρονων.καλα τα αγορια στην εφηβεια τοσο ευκολα κυκλοφορουν ετσι μπροστα σε αλλα ατομα?δεν το συνεχισα αλλο.εσεις κυκλοοφρειτε τοσο ανετα μπροστα σε κοριτσια ειδικα αν ειναι μαζι και η κοπελα σας?
Πήγαινε στο θέμα: το πουλι του αγοριου μου-φιλες μου
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 12:25 @Sex
καλα ποσο την εχεις και τ ακαταφερες?ενας φιλος μου μου ειχε πει σοτ γυμνασιο οτι μπορεσε να το κανει μονο μια φορα μετα δεν μπορουσε
Πήγαινε στο θέμα: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ selfsuck?
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 12:23 @Sex
προσωπικα βρισκω τους συνομιλικους μου παιδια.αν και οσο περνουν τα χρονια αυτη η αισθηση μειωνεται.τωρα στα 16-17 κοιταμε μεγαλυτερους γιατι μπορουν συνεχως να μας συνοδευουν σε βραδινες εξοδους,συνηθως ειναι πιο ανεπτυγμενοι ανατομικα σε καθε τομεα,ξερουν πως να φερθουν αφου ειναι εμπειροι
Πήγαινε στο θέμα: κοριτσια κ μεγαλυτεροι αντρες
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 19:53 @Sex
εγω με το αγορι μου ρκετες φορες και ειναι τελεια να ακουμπουν 2 γυμνασ ωματα
Πήγαινε στο θέμα: Κοιμάστε γυμνοί;
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 21:30 @Sex
καλα τι ηλικια εχετε?πρωτη φορα ακουω στρειτ αντρες να το κανουν μετα δεν θα φαινετε οτι εχετε ανοιξει?τι να σου πω και εγω σαν γυναικα οπως τη βρισκεις
Πήγαινε στο θέμα: Κωλοδαχτυλο σε αντρ.ες
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 20:35 @Sex
μηπως μυριζει?αλλιως τι σεενοχλει Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με το στοματικό
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 19:16 @Sex
παιδια ευχαριστω ειναι 18 χρονων 2 χρονια μικροτερος μου και παρθενος ισως να ειναι παο το αγχος
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου=προωρος |