Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 19:34 @Μηχανήματα
Το καθάρισα πριν λίγο καιρό δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία και δεν παίρνει γρήγορες στροφές ο ανεμιστήρας... Βέβαια να το αποσυναρμολογήσω δοκίμασα μία φορά άλλα το ανεμιστηράκι είναι το τελευταίο κομμάτι και δεν το ρισκάρω για να μην κάνω βλακεία. Δεν ξέρω τι παίζει, θενκς για την απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Θόρυβος σε λάπτοπ
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 19:12 @Μηχανήματα
Το λάπτοπ μου είναι σχεδόν 4 ετών και αν εξαιρέσω τη μία φορά που δημιούργησε πρόβλημα ( μαζί με αυτό άλλαξα και τα windows σε 7 από Vista ) δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό ελάττωμα εκτός από τα πλήκτρα που μερικές φορές βγαίνουν. Δεν μου έχει κλείσει ποτέ, δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία άλλα το τελευταία διάστημα πρόσεξα πως κάποιες φορές ακούγεται ένας θόρυβος. Απ΄ότι κατάλαβα ακούγεται από το ανεμιστηράκι και ο θόρυβος είναι σαν ένα μικρό χτύπο ( τικ,τικ ) ... ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Πω πω αν με χαλάσει τώρα το λάπτοπ που δεν έχω δουλειά την πάτησα, ξέρω ότι έχει διάρκεια ζωής και ξέρω ότι με την έντονη χρήση το πηδάω περισσότερο. Πήγαινε στο θέμα: Θόρυβος σε λάπτοπ
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 17:01 @Μηχανήματα
Πως μπορώ να διαγράψω τον guest user από τον υπολογιστή; Πήγαινε στο θέμα: Guest User
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 01:32 @Sex
1) Θα πονέσει πολύ 2) Θα έχω μεγάλη αιμοραγία ( άσε που μπορεί να τρέχω και για ράμματα και δεν έχω καμία όρεξη ) 3)Η πληγή θα έκλεινε έτσι κ αλλιώς ακόμα και αν δεν κοβόταν εντελώς. Για την ώρα το αφήνω έτσι στην πορεία βλέπουμε ... Πήγαινε στο θέμα: Μου σκίστηκε το πετσάκι ...
Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 18:17 @Sex
Μου σκίστηκε μία φορά και τώρα το έσκισα λίγο εγώ για να μην κοπεί στα ξαφνικά τη στιγμή που πιθανόν είμαι σε μέρος που δεν μπορώ να κάνω κάτι... Το σκίσιμο μπορεί να γίνει μία, δυο ή και παραπάνω φορές ( λίγο την κάθε φορά ) μέχρι να κοπεί εντελώς, άρα το κόψιμο είναι μια και καλή. Η φάση είναι ότι πάλι δεν κόπηκε εντελώς και τώρα το φοβάμαι ακόμα περισσότερο, αν και πριν δεν είχα πρόβλημα πουθενά ... το είχα στο μυαλό μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και πόσο μπορεί να σκιστεί. Πήγαινε στο θέμα: Μου σκίστηκε το πετσάκι ...
Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 01:37 @Sex
Σταμάτησε η αιμοραγία, αρχικά είχα αρκετή πλέον καθόλου και απ΄ότι κατάλαβα την δεύτερη φορά που πήγα να ελέγξω είχα αίμα επειδή κόλλησε το χαρτί και το τράβηξα απότομα. Πριν μερικά χρόνια μου είχε σκιστεί την ώρα που τραβούσα ... είχα ελάχιστο έως καθόλου αίμα, καθάρισα την περιοχή και όλα οκ, όμως παρόλα αυτά σκίστηκε. Στη σεξουαλική επαφή δεν με ενόχλησε, όμως πιστεύω πως ΙΣΩΣ σκιζόταν κάποια στιγμή και δεν θα το ήθελα καθόλου αυτό την ώρα που θα είμαι κάπου έξω... Έτσι με καθαρό οινόπνευμα και ένα μικρό νυστεράκι ( μιας χρήσεως ) απλά το τράβηξα και το ακούμπησα λίγο ίσα ίσα να σκιστεί, δεν με πόνεσε καθόλου. Πήγαινε στο θέμα: Μου σκίστηκε το πετσάκι ...
Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 00:20 @Sex
Παιδιά μου σκίστηκε το πετσάκι πριν μερικές ώρες και τρέχει αίμα. Έβαλα μπεταντίν και χαρτί άλλα απ ότι βλέπω δεν σταματάει, δεν έχω πόνο ούτε τσούξιμο μόνο αίμαι... Θα σταματήσει ;; Πήγαινε στο θέμα: Μου σκίστηκε το πετσάκι ... |