Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 15:02 @Sex
εννοειτε να κανεισ ειν γαμτο και εμφανησιακα και για πιπα ;) Πήγαινε στο θέμα: πως το νιώθετε;;
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 15:00 @Sex
που μενεις δλδ και μαθενοντε ολα τοσο ευκολα ;ρ Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό γίνεται banned λόγω μη σεβασμού του απορρήτου άλλου μέλους. Πήγαινε στο θέμα: καύλες
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 11:04 @Sex
αλλα ισωσ και να εχεισ δικιο γτ δεν την 3ερω καν μονο απο φβ απο κοντα τ ην εχω δει μια φορα αλλα χωρισ να μιλαμε πιστευω οτι δεν θα γινει αλλα δεν 3ερω ακομα ανχονωμε ;/ Πήγαινε στο θέμα: επειγον
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 11:03 @Sex
και ομωσ γνονται το ειπε σε μια φιλη τησ και αυτη το ειπε σε εναν κολητο μου και αυτοσ μου το ειπε... Πήγαινε στο θέμα: επειγον
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 10:15 @Sex
σημερα θα συναντηθω με μια κοπελα και απο οτι εμαθα ειναι ποιο προχορημενη απο εμενα επισησ εμαθα οτι απο το πρωτο ραντεβου παει πολυ παακατω καταλαβενετε ελπιζω (μαλακια και τετια) το θεμα ειν οτι τισ τελεφτεεσ μερεσ εχω ενα προβλημα και ειμαι λιγο χαλια κα δεν ειμ σε θεση να μου το κανει και δευτερον εχω λιγο ανχοσ γιατι θα ειν πρωτη μου φορα... ειναι επειγον... σορρυ για την ορθογραφια! ;)
Πήγαινε στο θέμα: επειγον
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 17:04 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:καταρχην να εισαι ψυχρεμοσ και επειδη σε αυτην την ηλικια σπανια πατε για καφε κτλ οταν 9α την δεις 9α τν παρεισ και 9α πατε καπου μονοι μετα τα υπολοιπα 9α γινουν απο μονα τουσ 9α το δεισ αυτα απο εμενα καλα να περασετε ;)Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω οταν τα φτιαξουμε ??...
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 02:00 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστο φιλε θα το προσπαθισω ;) Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 16:57 @Θ. Κλημεντίνη
εχω εν προβλημα οταν αρχισαν τα σχολεια ειχα κατι με μια κοπελα αλα δν ξερω γτ τισ ειπα να σταματισουμε αυτο που εχουμε και μετα απο αυτο αφτη με ηθελε ακομα αλα εγω δν εδινα σιμασεια ομοσ εδω και κερω τιν σκευτομαι και αυτη τωρα ειν με ενα αγορι στην ηλικια μου και δν ξερω τι να κνω ευχαριστο προκαταβολικα και συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθοι
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 11/10/2012 στις 16:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν ειναι σιγουρο μπορει να εισαι μπορει και ναι μπορεισ επισησ να πασ να στο διαπιστοσει ενασ γιατροσ αν και δν νομιζο να εχασεσ την παρθενια σου μονο με ενα ... ;))Πήγαινε στο θέμα: παρθενια....βοηθεια |