Μήνυμα στις 8/5/2013 στις 23:43 @Sex
τι βαθμο συγγενιας πρεπει να εχουν δυο ξαδεργισ για να μπορούν να κανουν σχεση?
Πήγαινε στο θέμα: σχεση μεταξυ συγγενων
Μήνυμα στις 3/5/2013 στις 16:01 @Sex
Mixalhs199 φαινεσαι πολυ καλοσ αλλα δεν ενδιαφερομαι..το μονο που με νοιαζει τωρα ειναι οι εξετασεισ(πανελληνιεσ) και τιποτα αλλο... οσο γι αυτο που ειπες Luciano ,το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θελω να γινω ετσι δηλ πουτανα....εχω μια ερωτηση ομωσ,γιατι εσεισ τα αγορια αν και τετοια κοριτσια τα θεωρειτε πουτανεσ τουσ δινετε περισσοτερη σημασια..? Πήγαινε στο θέμα: παρθενια...προβλημα
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 19:12 @Sex
Αν αγαπας και σεβεσε την κοπελα σου απλα μην της κανεισ πιπιλια.....
Πήγαινε στο θέμα: πιπιλια ταιμ :)
Μήνυμα στις 19/4/2013 στις 12:19 @Κλάψιμο
αμα σε μενα ειχε απλωσει καποιος χερι δε θα καταδεχομουν να του ξαναμιλησω,δε θα αξιζε τη σημασια μου....κατα τη γνωμη μου ολο αυτο ειναι ανφελο,απ οτι καταλαβαινω δεν αλλαζει γνωμη.καλυτερα να τον ξεχασεισ και να συνεχισεισ τη ζωη.εκανεσ προσπαθιεσ επανασυνδεσησ,τον παρακαλεσεσ αλλα ωσ εκει,αμα δεν τα εκτιμαει αυτα απλα δεν κανει για εσενα.... Πήγαινε στο θέμα: ton exasa///
Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 11:51 @Sex
για μια εφηβη καθε μερα ειναι γονιμη...μου το εχει πει γυναικολογοσ
Πήγαινε στο θέμα: Sex χωρις προφιλακτικο ...
Μήνυμα στις 9/4/2013 στις 23:28 @Flame
αυτα τα ερωτηματα τα θεωρω χαζα....κανενας δεν ξερει που πας μετα,κανενας δεν γυρισε για να μας πει....οσο για το πριν,απλα δεν υπαρχεισ... θα συμφωνησω απολυτα με τον gray.,.το μετα ασε να σε απασχολησει τοτε,το θεμα ειναι τι κανεις τωρα Πήγαινε στο θέμα: Πεθαινουμε..Και μετα?
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 22:33 @Θ. Κλημεντίνη
κατα τη γνωμη μου κανεις λαθος....δεν πρεπει να χαλασεις μια φιλια τοσων χρονων γι' αυτο,ειναι καλυτερα να καθισεις να το συζητησεις μαζι του και να βρειτε μια λυση... καταλαβαινω πως νιωθεις γιατι εχω περασει και εγω κατι αναλογο και το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι με το να μη του ξαναμιλησεισ δε λυνεισ το προβλημα.οπωσ ειπασ και εσυ η ιδια ειναι δυσκολο αυτο για εσενα γιαυτο εγω σου προτινω να μιλησεισ μαζι του και να του εξηγησεισ τι ακριβωσ νιωθεισ και πωσ δε θεσ να χαλασει η φιλια σας..... Πήγαινε στο θέμα: Κολλητός
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 14:30 @Μηχανήματα
γεια σε ολους...θα μπορουσε να μου πει καποιος κατι σχετικα με το chromebook...τα χαρακτηριστικα του,που μπορω να το βρω,ποια ειναι η τιμη του και γενικα κατι που θα μου φανει χρησιμο.
Πήγαινε στο θέμα: chromebook
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 18:55 @Sex
το γεγονοσ οτι δεν εχεισ τριχεσ στσ ποδια σου δεν χρειαζεται να το βλεπεις σαν προβλημα,υπαρχουν αντρες που ξυρζονται,κανουν αποτριχωσεισ γενικα με σκοπο να απαλλαγουν απ αυτεσ και εσυ τισ θεσ τοσο πολυ...? εχω εναν συμμαθητη(παμε 3 λυκειου)ο οποιοσ ακομα και τωρα εν σχεση με τουσ υπολοιπους εχει λιγες τριχεσ και δεν του εχουν αυξηθει απο το γυμνασιο απ οτι θυμαμαι... αυτο που πρεπει να κανεις ειναι απλα να περιμενεις... δεν ξερω βεβαια αν ισχυει αυτο που ισχυουν με τα μουσια,οτι δηλαδη αν τα ξυρισεισ βγαινουν πιο πολλα...θα μπορουσεσ να το δοκιμασεις,δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Πήγαινε στο θέμα: Tρίχες - πρόβλημα
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 23:19 @Flame
τα αρχαια ελληνικα τα διδασκομαστε για να μαθουμε να μιλαμε τα νεα σωστα... θα πω ενα περιστατικο που με εκανε να νιωσω ντροπη...οταν ειχα παει μεσω ενοσ προγραμματοσ στη γαλλια μια υπευθυνη αυτου του προγραμματοσ ηταν λατρησ τησ ελληνικησ(νεασ και αρχαιασ)γλωσσασ,μιλαγε και εγραφε τα ελληνικα αψογα και απο εμασ ηξερε καλυτερα αρχαια... ποτε δε διαβασα και γενικα ποτε δεν ασχοληθηκα με τ αρχαια οσο θα ηθελα και αυτο το καταλαβαινω τωρα που ουτε μια παραγραφο δεν μπορω να γραψω σωστη στην εκθεση... Πήγαινε στο θέμα: γιατι ?????? |