Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 22:59 @Κλάψιμο
ειναι δυσκολο αυτο δεν υπαρχει εδω στην περιοχη μου καποιος δωρεαν πχ του δημου επισης για αλλους ιδιοτικους χρηζομαι χρηματα και αν ειχα χρηματα ΑΝ ΕΙΧΑ θα επρεπε να αντιμετοπισω τον πατερα μου ο οπιος τους θεωροι τρελοανθρωπους και για να φτασω σε σημειο να με παει ο ιδιοσ εκει πρεπει να ειμαι σε φαση ''δαιμονισμενη'' (κατα τη γνωμη του)
Πήγαινε στο θέμα: η μανα μου...
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 20:12 @Κλάψιμο
εδω και ποσους μηνες ζω καθημερινα με το ιδιο ανχος και ολο κλαιω οποτε σκευτομαι την ολη ιδεα του πραγματος... η θα περιμενω μεχρι μια προθεσμια χρονου η θα την ντιλιταρω τελειος. οχι οτι ειναι κατι συμαντικο να ντιλιταρεις καποιον στο ιντερνετ αλλα λογω που μενει και μακρυα δεν θα μπορει ποτε να με βρει η να μου πει κατι. να προσπαθησω να την παρατησω ακαρδα οπως και εκεινη τοτε πραγματικα ειμαι σε ενα δηλημα Πήγαινε στο θέμα: η μανα μου...
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 09:50 @Κλάψιμο
φφφφφφφφφφφφφ.......να μωλις και τωρα δημοσιευει στο τοιχο της διαφορα στοιχακια και εμενα στα μυνηματα μου δεν απανταει!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: η μανα μου...
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 22:23 @Κλάψιμο
Με παρατησε οταν ημουνα μικρο, παντα εκανε τη ζωη της και ποτε ενα τηλεφωνο 15 χρονια τωρα ολο εγω την επερνα πρωτη. Μου μιλαγε μονο στο facebook 'σβησε αυτην την πικ δεν μαρεσει'' ''εχει προβλημα ο υπολογιστης μου τι να κανω''. Και με θυματε μετα απο χρονια να μου στειλει λευτα τον ιουλιο για τα γενεθλεια μου και χαρηκα λεω ''αααα παναγια μου.....'' και της λεω θα μου στειλεις και το σεπτεμβρη που αρχιζουν τα σχολεια να παρω κανα ρουχο? (χαλια οικονομικα στο σπιτι) και λεει ναι βεβαια. εχει φτασει οκτωμβρης της εχω στειλει 158926734501 μυνηματα 18267591862 εχω γραψει στο τοιχο της παντου ΑΦΑΝΤΗ Η ΚΥΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥς ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. εσεις τι θα κανατε στην θεση μου...ζητω απλα μια γνωμη.... Πήγαινε στο θέμα: η μανα μου...
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 21:15 @Διασκέδαση
να μου πειτε μια γνωμη προφανως.... συγνωμη για την λαθος κατηγορια απλα μωλις ανακαλυψα το φορουμ αυτο και δεν ηξερα ... Πήγαινε στο θέμα: μανα γιατι με γεννησες
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 16:49 @Διασκέδαση
Με παρατησε οταν ημουνα μικρο, παντα εκανε τη ζωη της και ποτε ενα τηλεφωνο 15 χρονια τωρα ολο εγω την επερνα πρωτη. Μου μιλαγε μονο στο facebook 'σβησε αυτην την πικ δεν μαρεσει'' ''εχει προβλημα ο υπολογιστης μου τι να κανω''. Και με θυματε μετα απο χρονια να μου στειλει λευτα τον ιουλιο για τα γενεθλεια μου και χαρηκα λεω ''αααα παναγια μου.....'' και της λεω θα μου στειλεις και το σεπτεμβρη που αρχιζουν τα σχολεια να παρω κανα ρουχο? (χαλια οικονομικα στο σπιτι) και λεει ναι βεβαια. εχει φτασει οκτωμβρης της εχω στειλει 158926734501 μυνηματα 18267591862 εχω γραψει στο τοιχο της παντου ΑΦΑΝΤΗ Η ΚΥΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥς ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
Πήγαινε στο θέμα: μανα γιατι με γεννησες |