Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 20:51 @Διάφορα
το κινητο ισως παραμορφωνει ..Μια χαρα θα εισαι ..ανεβασε μια φωτο σ να δει ο κοσμος να σε πει :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: Φωτογραφίες και πραγματικότητα
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 16:55 @Flame
Αγαπητοι φίλοι του φόρουμ . -Δεν ειμαι παππας -Δεν ειμαι κολλημενος με την θρησκεια -Δεν ειμαι ατρομητος Ειμαι και εγω κλανιαρης ,αλλα : Στην αρχη μας αναφέρουνε την μόρα ,(συγνωμη admin για την εκφραση) αυτο του πουτανακι που ερχεται τα βραδια στον υπνο μας .Μας εχει χαλασει τοσο πολυ την ψυχολογια μονο που διαβαζεις τις ανατριχιαστηκες λεπτομεριες .Ετσι και εγω αποφασισα να γραψω με τον φοβο μην τα δει η μορα και με μαμησει το βραδυ . Βασικα πιστευω πως οποιος ειναι θρησκευομενος δεν εχει να φοβαται τπτ ,και στο νεκροταφειο να τον βαλεις θα κοιμηθει .Ξερω πως ο admin ειναι αθεος .Ας πιασουμε τους άθεους :εσεις αφου δεν ακολουθατε καποια μοδα ,τοτε δεν υπαρχει λογος να ειστε φοβησμενοι .Δεν υπαρχει κατι ανωτερο .ΤΕΛΟΣ Τελος αποσο εχω καταλαβει ολα αυτα γινονται στον υπνο σας ,αρα ισως τα περισσοτερα τα δημιουργει η φαντασια μας ,συμφωνοντας με την Τελη για τον ιατρικο ορο Πήγαινε στο θέμα: η μόρα?
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 16:45 @Διάφορα
Αποσο γνωριζω γραπτα .Εκτος αν εχεις καποιο προβλημα δισλεξιας που εκει παμε σε προφορικα ή γραπτα ,μπορεις να διαλεξεις .
Πήγαινε στο θέμα: Μεταξεταστέα:προφορικά ή γραπτά
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 16:42 @Διάφορα
Καλη ιδεα θα ηταν να σε δουμε για να σε πουμε :Ρ Σημαντικο ρολο παιζει τι φωτ μηχανη χρησιμοποιησεις .Απο ποια μερια κανεις την ληψει .Μερικες μηχανες παραμορφωνουν ειδικα για παραδειγμα αν τις κρατας καθετα .Ύστερα στο καθρευτη το προσωπο σ το βλεπεις απο μακρια ?ή απο σχετικα κοντά ?οτι βλεπουμε απο μακρια σε φυσιολογικα πλαίσια ειναι κανονικο προς μικρο . Πήγαινε στο θέμα: Φωτογραφίες και πραγματικότητα
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 12:18 @Sex
Man15k συμφωνω μαζι σου . Το κυριο ερωτημα ειναι γιατι θες να κανεις στοματικο στο μπουρδελο ? θες να το κανεις σε μια ισως ωραια γκομενα ? Σε μια γκομενα που ειναι πιο δυσκολο (ισως) να τελειωσει ? Να δεις αν απλα θα σου αρεσει ? Ή απλα θες οταν ερθει η ωρα να εισαι ετοιμος, να ξερεις τι πρεπει να κανεις ?? ?? Αν ειναι το τελευταιο φιλε μου τοτε θα σ πω πως αν σου αρεσει σαν ιδεα και δεν συχενεσαι ,τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως θα αποκτησεις ταλεντο σε αυτο .;) Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 12:10 @Sex
Συμφωνω με τον Τρολλερ . Οπου ακους λογια ξερα η αποψη μου ειναι να μεινεις μακρια .Οι ευκολες λυσεις δεν ειναι και οι καλυτερες ,βεβαια αυτο συμβαδιζει σιγουρα και με το τι ψαχνει ο καθενας .Γενικοτερα αν σεβεσαι τον εαυτο σου και την υγεια σου (εκτος αν εχεις σκοπο να φορεσεις ολοσωμο προφυλακτικο ,φυσικα πλακιζω) τοτε θα σου συνιστουσα να μην προτιμας τις ευκολες λυσεις .Το παιχνιδι ειναι το Α και το Ω για να γινει μια καλη φαση .Μαθε να εισαι κυνηγος αλλο οχι και λιγουρης ,ψυχολογησε την και χτυπα ασταματητα ,να εισαι ο εαυτο σου και να της μιλας ειλικρινα . ;) Πήγαινε στο θέμα: πως προκυπτει μια φαση;
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 12:06 @Sex
Εγω μέχρι τα 20 χρονια μου συμβαδιζε με την ηλικια .χαχα Φιλε μου σιγουρα θα μεγαλωσει λιγο .Μην ανησυχεις αλλωστε ο κολπος μιας γυναικας μπορει να χωρεσει και 11 εκατοστα . Μπορεις να ικανοποιησεις μια γυναικα και με το παραπανω .. Αλλωστε στην Ελλαδα ,δεν ξερω αν εχεις ενημερωθει αλλα ειμαστε οι τελευταιοι σε προσοντα και οι πρωτοι σε επεμβασεις μοριων ,οποτε αν δεν σου αρεσει το αλλαζεις .Simple's this Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 12:01 @Sex
Σιγουρα καλο ειναι να μετρηθει με μεζουρα γτ υπαρχουν μερικοι απο εμας που εχουμε μια μικρη καμπυλη .Γενικοτερα εχω ακουσει πως μετριεται απο τους ορχεις πραγμα το οποιο δεν νμζω να ισχυει γτ ετσι εγω ειμαι ανετα στο 25 :Ρ Αν δεν κανω λαθος η μέτρηση αρχιζει απο τον κορμο ,που αλλωστε ειναι και το πιο φυσιολογικο ,αφου αυτο βλεπεις . Πήγαινε στο θέμα: Μέτρηση πέους
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 11:57 @IRC admin
Το irc συνοδευεται απο ενα server .Στο συγκεκριμενο server ολοι ειναι ευπροσδεκτοι .Αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενοι να μπουν .Οποτε οποιον καποιου δεν του αρεσει ή εχει καποιο προβλημα .Περα απο το οτι μπορει να μιλησει ευγενικα ,μπορει να βγει :) Πήγαινε στο θέμα: AS XALAROSEI LIGO O ADMIN TOY TSAT! |