Μήνυμα στις 20/11/2013 στις 03:22 @Μηχανήματα
εχω ενα nokia 6300 και θελω να μπω στο ιντερνετ.πηγα σε ενα καταστημα γερμανος και μου ειπαν να στειλω το σχετικο μηνυμα για τις ρυθμισεις.το εκανα αλλα μετα που εφυγα απο το καταστημα,προσπαθησα να μπω και μου εβγαζε οτι "δεν διατιθεται συνδεση πακετων δεδομενων". εψαξα διαφορα αλλα δεν βρηκα τιποτα που να με βοηθαει. Πήγαινε στο θέμα: δεν διατιθεται συνδεση πακετων δεδομενων
Μήνυμα στις 23/9/2013 στις 16:08 @Sex
εγω που και που κανω αποτριχωση σπιτι γιατι κατανταει βασανο οταν τελειωνεις απο την τουαλετα το σκουπισμα :P
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα,του πισινου!
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 01:43 @Διασκέδαση
ποιο ποζερι πεθαινεις.
Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια & Facebook βοηθεια!
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 22:18 @Sex
εγω ξυριζω 2 φορες τα ποδια μες το καλοκαιρι.και με ψαλιδι τις μασχαλες που και που.
Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 22:13 @Διάφορα
ισχυει το ιδιο και για Ι4;χωρις την αποτριχωση.
Πήγαινε στο θέμα: Στρατός πρόβλημα
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 21:54 @Κλάψιμο
περναω και εγω τα ιδια,19 εγω και 12 ο μικρος μου αδερφος. εχει τα παντα ενω εγω στην ηλικια του οταν μου λεγαν οι γονεις δεν μπορουμε/δεν γινεται δεν μιλουσα αλλο και καθομουν ησυχος.αυτος συνεχιζει μεχρι να τους σπασει τα νευρα για να γινει το δικο του. εχω κατσει πολλες φορες με τους γονεις μου γι'αυτο το θεμα ειτε σοβαρα ειτε με νευρα αλλα δεν βγαζει πουθενα.. Πήγαινε στο θέμα: δεν με υπολογιζουν κ ζηλευω
Μήνυμα στις 15/2/2013 στις 20:03 @Διασκέδαση
ο θερμαικος ειναι ωραιο μαγαζι για ζευγαρακια,στα στενα πανω απο τον λευκο πυργο εχει μαγαζια,ησυχα και για ολα τα γουστα και βαλαωριτου που εχει να παντα.
Πήγαινε στο θέμα: Μερη να παω με τη κοπελα μου-Θεσσαλονικη
Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 00:35 @Sex
ως γνωστον το πεος μετα απο 2-3 κατουρηματα εχει "υπολειμματα".σε περιπτωση που παει για πιπα δεν θα ειναι καπως παραξενο για την κοπελα; και αν ναι καποια συμβουλη. Πήγαινε στο θέμα: πιπα στα ξαφνικα
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 13:54 @Sex
δεν ειναι προβλημα και εγω ετσι ειμαι.αλλα οταν πας τουαλετα μετα ειναι λιγο δυσκολο το καθαρισμα. :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στον κώλο! |