Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 12:18 @Διάφορα
Παιδιά εννοώ πως αν δώσω μόνο τα μαθήματα γενικής (όχι πανελλήνιες) και μείνω μετεξεταστέος, θα ξανά δώσω τον σεπτέμβρη τον άλλον χρόνο? Εγώ θέλω να δώσω μόνο γενικής για το απολυτήριο. Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 18:29 @Κλάψιμο
Εγώ θέλω μια αρμονική σχέση. Και οι γκρίνιες όμως κάνουν καλό σε μια σχέση γιατί όπως και να έχει όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα. Πήγαινε στο θέμα: τι θελετε απ τη ζωη μας;
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 18:26 @Κλάψιμο
Καλησπέρα είμαι 17. Έχω να τα φτιάξω με κοπέλα από τα 13 μου, και τώρα κάθε φορά που μιλάω με μια κοπέλα (σπάνια γτ είμαστε κυρίως αντροπαρέα) κομπλάρω και λέω μαλακίες ξέρω γω. Από ότι ξέρω και έχω ακούσει από διάφορους / διαφορές, με θεωρούν καλό παιδί και όμορφο (όχι πολύ :P) Τεσπα, θέλω να γίνω λίγο πιο δραστήριος και κάνω σχέση αλλά "φοβάμαι" πως δεν θα είμαι καλός παρτενέρ και θα λέω κουταμάρες :/ Πήγαινε στο θέμα: Χμμμμ
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 18:19 @Sex
1ον. είσαι μικρή ακόμα 2ον. τα έχετε πολύ λίγο για να προχωρήσετε. Πήγαινε στο θέμα: να προχωρήσουμε?
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 18:16 @Διάφορα
Εγώ πάντα αντιγράφω ασκήσεις.. και δεν μου λένε τίποτα.. Πήγαινε στο θέμα: Αντιγραφη ασκησεων
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 18:11 @Διάφορα
Αν δεν δώσω πανελλήνιες και κοπώ δίνω τον σεπτέμβρη η από του χρόνου πάλη?
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες |