Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 23:06 @Sex
Ευχαριστώ πάρα πολύ φιλαράκι με βοήθησες. και πάλη σε ευχαριστώ μεγάλε ;) Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 22:42 @Sex
οκ δηλαδή η gay να στο πω αλλιος το ανακαλυπτουν απο πολυ μικροι και ποτε δεν ειχα ερωτευτει γυναικα οπως εγω????? εγω να σου πω ποιο μικρος ειχα πειραματιστη με γυναικα της ειχα βαλει δαχτυλακη και μου αρεσε και θελω να το ξανα κανω απλα γιατι νομιζω οτι ολοι η αντρες μου αρεσουν ενοω δεν μου αρεσουν στην πραγματικοτητα???? και οντως μου αρεσει ξανα μια κοπελα και θελω να κανω κατι μαζι της τα ειχα με μια πριν καιρο αλλα χωρισα επειδη δεν ειχε ωραιους τροπους.Και ευχαριστω για την απαντηση αλλα γιατι δηλαδη να κανω διαφορες τσεψεις με ολους?? μηπως εχω περιεργια το το πως ειναι??? εχω φιλησει και κοπελα στο στωμα και ολα και μου αρεσει αλλα γιατι να συμβαινουν ολα τα παραπανω? γιατι σε εμενα αυτο γιατι?
Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 21:52 @Sex
+ ότι ήμουν ποιο παλιά τρελά ερωτευμένος με μια κοπέλα πάρα πολύ και επειδή δεν με ήθελε με είχε βγάλει στην στεναχώρια. παίζει αυτό να άλλαξε απο straight και να γίνω κάτι που δεν θέλω δηλαδή gay η επείδη είμαι στην εφηβεία γίνονται όλα αυτά χωρίς να τα θέλω? ξυπνάω κάθε πρωί και αμέσως σκεύτομαι αυτό. λες και είμαι κανένας τρελός να που με :/
Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 21:46 @Sex
Ζητάω πραγματικά βοήθεια απο όλους και θέλω σοβαρές απαντήσεις γιατί νιώθω πως θα πάθω κάτι σοβαρό. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του ftou.gr έχω ανοίξει και ένα αλλο παρόμιο θέμα αλλα θα ανοίξω ένα καινουργίο θέμα γιατί νιώθω ότι θα πεθάνω πραγματικά.Είμαι στα 15 και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την σεξουαλική μου ταυτότητα απο πολύ μικρός και πάντα μου άρεσαν η γυναίκες ποτέ δεν είχα δει ερωτικά αντρά ποτέ όμως απλά είχα μια συζητήσει με κάποια φιλαράκια ότι μπορεί κάποιος στην εφηβεία απο εκεί που είναι straight να γίνουν gay.Απο εκείνη την μέρα είμαι πολύ ανχομένος λοιπών ας μπω στο ψητό που λένε.Μου είπε μια μέρα ο πατέρας μου ότι θα καλέσει παρέα του κάνω οκ ήρθε το βράδυ παρέα σπίτι και ήταν 2 άντρες και η γυναίκες τους.Λοιπών απο εκείνω το βράδυ μου έχουν μπει ιδεές ότι τους ποιάνω το πεος,φιλιέμε μαζί τους εεε κάνω τέλος πάντον διάφορα δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένος και θέλω να ρωτήσω μπορεί έτσι ξαφνικά να αλλάξα σε gay απο straight η είναι της εφηβείας και θα περάσει και θα το θημάμε και θα γελάω.Θελώ σοβαρές απαντήσεις γιατί νιώθω ότι πιέζω τον ευατό μου πάα πολύ ( ακόμα και τώρα δεν μου αρέσει το αντρικό σώμα και ούτε η άντρες αν δω μια κοπέλα ωραία η στο pc internet λέω πωωω μια γκομενάρα να σου κάνω το ένα το αλλο και τέτοια και με μπερδεύει ποιο πολύ αυτό. :( πείτε μου σας παρακαλώ :/ Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 23:06 @Sex
Εγώ όταν τελείοσο μετά απο κανένα 15 λεπτό μου έρχετε αλλα δεν είναι απαραιτιτό να έρχετε σε όλους δεν είναι τίποτα χαλαρά
Πήγαινε στο θέμα: τι κανουμαι μετα των αυνανισμο
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 23:20 @Sex
και πιστεύω ότι αν είσαι gay δεν περιμένεις την εφηβεία απο τα 10 σου γουστάρεις άτομα του ίδιου φίλου και όχι να γουστάρεις γυναίκες και μια στιγμή να αλλάξεις σε gay δεν γίνονται αυτά ( και ξανά λέω δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί εχώ κοπέλα 1 μισι χρόνο και δεν θέλω να την χάσω κιόλας ;) )
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 23:14 @Sex
ok αν και δεν παίζει κάτι τέτοιο γιατί μου αρέσουν ερωτικά μόνο η γυναίκες οπότε όλα καλά
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 16:37 @Sex
Δηλαδή αν είσαι φυσιολογικός κανόνικα και όταν μπεις στην εφηβεία που σκέφτεσαι διάφορα δεν είσαι gay? δηλαδή η gay του καταλαβένουν πριν έρθει η εφηβεία??? το λέω γιατί σε λίγο καιρό μπαίνω 16 και πάντα μου άρεσαν η γυναίκες και για αυτό δεν θέλω να μπω στα 16 και να γίνω gay για αυτο το λεω ( ποτε μου μα ποτε μου δεν ειχε ελξη προς τους αντρες παντα κοιταζα γυναικες γιατι εχω κανει πολλες σχεσεις με κοπελες και εχω ερωτευτει και κοπελες :) ) Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 23:37 @Sex
Όταν ενοείς όχι βεβαία πάει σε αυτο? Αν αυνανιζεσε με γυναικες σκευτομαινος εισαι gay? <---- Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 1/10/2012 στις 14:43 @Sex
Θα περίμενεις να σου απαντήση και κάποιος άλλος γιατί δεν μου έχει τύχη και δεν ξέρω το μόνο που ξέρω είναι ότι μέχρι να τελείοσει κάποιος είναι σε στύση και δεν πέφτει
Πήγαινε στο θέμα: στυση-18 χρονος |