Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 14:03 @Sex
Δεν ξερω αν βοηθουσε η επισκεψη σε καποιο studio...το σκεφτομαι σοβαρα κι εγώ!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειωσω με την κοπέλα μου
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 11:37 @Sex
Φιλε νομιζω εχεις απολυτο δίκιο και στα 3 πραγματα που αναφερεις στην αρχη της απαντησης σου...Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλη θα την εφαρμόσω!!
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 11:13 @Sex
Ναι με την μαλακιά μπορω να χυσω πολύ εύκολα οταν ομως τον παιζω μονος μου...Οταν ειμαι με την κοπελα μου καυλωνω απιστευτα, σκεφτομαι πως θα την ικανοποιησω και μετα οτι πρεπει να τελειωσω κ εγω για να μην την χασω στο τελος...Δεν κανω σκεψεις οτι τον τρωω απλα δεν θα ελεγα οχι αν μου επαιρνε πιπα ενα αγορι...δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι ειναι η πρωτη ολοκληρωμενη σχεση οποτε να θελω το χρονο μου για να απολαυσω κ εγω το σεξ και να μπορεσω να τελειωσω.
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 19:11 @Sex
Καλήσπερα σε ολους, ειμαι 23 και εδω και λιγο καιρο που εχω σχεση δεν μπορω να τελειωσω με την κοπελα μου κατα την διαρκεια του σεξ...Ειναι περιπου 5 φορες που εχουμε προσπαθησει και παρολα αυτα δεν γινεται τιποτα. Ειναι η πρωτη ολοκληρωμενη σχεση που εχω και εχω προβληματιστει πολυ με αυτο το θεμα.Ειμαι αρκετα μαγκωμενος και δεν αγχωμενος...Περνανε διαφορα απο το μυαλο μου οτι μπορει να ειμαι bi κλπ Δεν ξερω τι να σκεφτω και τι να κανω...Νιωθω οτι εχω εθιστει στο πορνο και δεν μπορω να λειτουργησω με αλλο ατομο διπλα μου...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να τελειωσω με την κοπέλα μου |