Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 00:35 @Θ. Κλημεντίνη
αλλα δεν εχω. ειναι φανταστικη σχεση, δεν τα χουμε στ αληθεια! Σοβαρα τωρα. Ειμαστε μαζι 2 μηνες. Συναντηθηκαμε τυχαια στο παρκακι που εβγαζα το σκυλι μου βολτα, μιλησαμε τοτε λιγο, κι απ τοτε μ εψαξε μονος του.. με κυνηγησε.. κ τα φτιαξαμε λοιπον. Στην αρχη ητανε τερμα εκδηλωτικος κ καλος.. αλλα εγω ημουν συγκρατημενη Κυριως γιατι τον ειχα καψουρευτει ασχημα κ δεν ηθελα να φανει Μπορω να πω τα καταφερα. Γιατι πιστεψε οτι δεν τον θελω και αρχισε κι αυτος αλλη μεθοδο.. Σταματησε να μου μιλαει να ασχολειται γενικοτερα.. εχω να τον δω απ την προηγουμενη Κυριακη.. κ κανουμε μερες για να μιλησουμε (παντα με δικη μου πρωτοβουλια) Νιωθω οτι τον ενοχλω βασικα. Δουλευει ολη νυχτα, κοιμαται ολη μερα, ξυπναει για να παει προπονηση κ παλι το ιδιο .. Αυτη ειναι η "δικαιολογια" του.. Οτι δεν εχει χρονο Θελω να το πιστεψω. Τον καταλαβαινω, ναι. Αλλα μηπως απλα δε με γουσταρει πια; Κι αν ναι, γιατι δε μου το λεει να με στειλει απ κει που ηρθα κ με τυρραναει ετσι; Γιατι τωρα τον εχω καψουρευτει πολυ χειροτερα Καθε μερα περιμενω τις ωρες που ξερω οτι ειναι ξυπνιος για 1 μνμα που δεν ερχεται ποτε.. Δεν παει ετσι ομως.. Δεν νιωθω οτι τα χουμε πλεον.. πρακτκα νιωθω s1ngle Κανενας να με παρει τηλ Να μου στειλει : ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ; Να ρθει να με μαζεψει να με βγαλει εξω.. Σκεφτηκα να το τελειωσω εγω, γιατι παρ οτι θα γινω χαλια, καποια στιγμη θα τον ξεπερασω δε μπορει Απ την αλλη ειναι τερμα δυσκολο να το κανω γιατι ΔΕ ΘΕΛΩ να τον χωρισω.. Πιστευετε ειναι πια αργα για να διορθωθει οτιδηποτε; Οτι του τελειωσε; Ή υπαρχει ελπιδα; Σημείωση moderator: Γίνεσαι banned για κακή χρήση του συστήματος των αποδεκτών απαντήσεων. Πήγαινε στο θέμα: νομιζω πως εχω σχεση
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 00:21 @Κλάψιμο
Οι αντρες απ τις γυναικες.. σε θεμα σχεσης.. τι θελετε; Θελετε να σας κανουμε σκηνες; Να γκρινιαζουμε; Να ζηλευουμε; Να σας δειχνουμε συνεχεια οτι σας γουσταρουμε; Δεν ξενερωνετε ετσι; Δεν μας θεωρειτε δεδομενες; Εγω τοσο καιρο ημουν ανετη.. δεν προκαλουσα καυγαδες δεν γκρινιαζα.. Εβγαινε ο x με τους φιλους κ του λεγα "καλα να περασεις" και το εννοουσα παντα Ουτε σκηνες για αλλες γκομενες κανω.. συνηθως το παιρνω στην πλακα κ αμα ο αλλος κοιταξει το περισσοτερο που θα πω θα ναι : "αντε .. πανε να κανεις παιχνιδι " :Ρ Πανω στο χαβαλε ξερω γω Νιωθετε οτι σας ακυρωνουμε ετσι; Οτι δεν ενδιαφερομαστε; Τι φαση; Πήγαινε στο θέμα: τι θελετε απ τη ζωη μας;
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 00:08 @Flame
"Ισως τελικα η ζωη να μην ειναι μια αλυσιδα απ συναρπαστικες περιπετειες.. και ισως καπου στον κοσμο να υπαρχει καποιος ανθρωπος για μας! Και τοτε αναρωτιεσαι.......αν αυτο το αλλο μας μισο υπαρχει.. θα ειμαστε αρκετα τυχεροι για να το συναντησουμε; " Αναρωτηθηκε καποτε ο Ορεστης απ τους s1ngles.. Οχι δεν ειμαστε.Δεν πιστευω στο αλλο μας μισο .. ισως ναι ωραια στατιστικα να το παρεις κ κανεις πραξεις κ λυσεις εξισωσεις να τα βρεις μια χαρα.. αλλα πρακτικα ειναι τερμα αλλιως Καθενας μας ειναι πολυ διαφορετικος.. Κι εχω καταληξει πως η ουσια δεν ειναι στο να βρεις καποιον που θα ναι τελειος απ πανω μεχρι κατω κ θα σου συμπληρωνει ΟΛΑ τα κενα.. ειναι ομως στο να ερωτευτεις καποιον, που υπαρχει ανταποκριση, και δεθεις μαζι του.. Το κλειδι της ευτυχιας μας εμεις το εχουμε Εμεις καλουμαστε να αγαπησουμε τα ελλατωματα των αλλων.. Να τα (απο)δεχτουμε..κ να συνεχισουμε να θελουμε να ειμαστε με τον ιδιο ανθρωπο παρ ολα αυτα! Καπως ετσι δεν εισαι αλλωστε οταν εισαι ερωτευμενος; Σε πειραζουν παντα πραγματα στον αλλον.. αλλα δε δινεις σημασια! Ή εστω εγω δε δινω! Πήγαινε στο θέμα: Έτερον ήμισυ
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 23:56 @Flame
χαχαχαχαχαχ οτι μυριζει γυριζει λεει.. τελειο :Ρ Ρε μην τον τρομαζεται τον ανθρωπο με τους καρδιακους παλμους κι ολα αυτα.. Τιποτα κακο δεν παθαινεις .. απλα χαλαρωνεις κι οπως σου ειπανε εκεινη τη στιγμη οτι κι αν κανεις δεν δινεις κ πολυ σημασια.. εισαι αυτο που λενε "στον κοσμο σου" Αλλα αν με ρωτησεις θα σου πω οτι ειναι ωραια :Ρ Πήγαινε στο θέμα: μπάφος
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 23:52 @Flame
Αναλογα την κατασταση.. Επειδη το χω ζησει απ πολυ κοντα το θεμα, μεσω φιλης μου που αναγκαστηκε να κανει στην 3η λυκειου, το θεωρησα πολυ λογικο Δεν ηταν στη φαση της ζωης της που μπορουσε να ανταπεξελθει Απ την αλλη αν μου τυχαινε τωρα ας πουμε κατι τετοιο δε θα εκανα εκτρωση για κανενα λογο .. Πήγαινε στο θέμα: εκτρωση: υπερ? κατα? με προϋποθεσεις?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 23:40 @Sex
φιλη Mandragoriana ζω την ιδια κατασταση δεν υπαρχει αυτο που λες.. σχεδον πιστεψα οτι μιλας για τον δικο μου :Ρ Με τη διαφορα οτι νταξει, κινηση να με φιλησει κανει! Εναν αερα τον εχει! Αλλα η ντροπη καλα κραττει .. Σκεφτηκα μηπως ειναι gay..αλλα δε θα του σηκωνοταν καν αν ισχυε αυτο :Ρ Τεσπαα.. εγω θα σου λεγα να προχωρησεις ακομη περισσοτερο στο θεμα με την πρωτοβουλια. Βιασε τον. Μην το σκεφτεσαι Αν εσυ θες, ΟΤΙ μα ΟΤΙ κι αν φταιει απ αυτα που λεμε (να ναι παρθενος, να τρωει σκαλωματα λογω ανασφαλειας) ορμα. Εγω περιμενω τοσο καιρο απ αυτον κ τι καταλαβα.. τιποτα Κανε εσυ κατι τουλαχιστον καποιος σ αυτον τον κοσμο να απολαμβανει τις χαρες της ζωης.. Πήγαινε στο θέμα: πως καταλαβαινεις οτι ειναι παρθενος?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 23:20 @Sex
Μην αγχωνεσαι αδικα.. νταξει σωστα τα λενε τα παιδια υπαρχουν και τα προσπερματικα αλλα οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες Αφου δεν ησουν στην 14-15 μερα του κυκλου σου δεν ησουν καν γονιμη Τελος σκεψου οτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ το κανουν κατ εξακολουθησει χωρις προφυλαξη κ δεν συμβαινει τιποτα Αν ηταν τοσο ευκολο να μεινεις εγκυος ο κσομος θα χε γεμισει παιδια.. :Ρ Τεσπα παρ ολα αυτα δεν σε συμβουλευω για κανενα λογο να το συνεχισετε αυτο.. μια φορα να γινει το κακο αρκει για να σας καταστρεψει τα παντα. Αρα τις επομενες φορες φροντισε να ειστε πιο προσεκτικοι.. Για παν ενδεχομενο Πήγαινε στο θέμα: ...
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 23:08 @Flame
ουπς troller σαν να χεις δικιο .. :Ρ Στον stef98 πηγαινε λοιπον! Και συνεχιζω γιατι δινει τροφη απ οτι βλεπω.. Ρε stef πραγματικα εσυ στην δικια σου την κοπελα τα χεις πει αυτα; Οσες γυναικες πασχιζουν καθε μερα να τρεχουν απ τη δουλεια στο σπιτι να χουν να φροντισουν παιδια να να να να .. 1002 πραγματα! Τις θεωρεις ανικανες; Γιατι αν ισχυει κατι τετοιο κατι παει λαθος.. Επισης το οτι μια γυναικα θεωρειται πουτανα αν παει με πολλους δεν ειναι κατι που δειχνει το μισος που βγαζουμε η μια στην αλλη αλλα κλασσικο στερεοτυπο που μας εχουνε φυτρωσει, γιατι δηθεν η γυναικα για να ειναι ηθικη πρεπει να εχει λιγοτερες εμπειριες απ τον αντρα κι αυτος να το παιζει ο γαματος που χει παει με το μισο πλανητη και .. ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Σας βολευει να πιστευετε τετοια.. αλλα οκευ.Λογικο. Παντως ολα αυτα δε στα λεω με την επιπολαιοτητα μιας πικροχολης γκομενας που την φτυσανε και κλαιγεται.. αλλα με τη λογικη. Σκεψου λιγο περισσοτερο καποια πραγματα.. Ξεβολεψου Πήγαινε στο θέμα: Φεμινισμός
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 18:36 @Θ. Κλημεντίνη
Το οτι γυρισε μονο κ μονο επειδη ξεμεινε το χεις καταλαβει, δε χρειαζεται καν να στο πω πιστευω.. Φυσικα κ ειμαι της αποψης να μη δεχτεις οποιαδηποτε επαφη μαζι του Κι οσο για τον σεβασμο του θα τον κερδισεις λεγοντας οχι.. Για μια φορα να καταλαβει οτι δεν εισαι δεδομενη.. Πήγαινε στο θέμα: Θα πετυχει?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 18:15 @Διάφορα
Μ αρεσει που απανταω κιολας.. Η εικονα μου πιστευω μιλαει απ μονη της
Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές |