Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 16:24 @Sex
Γεια σας μαγκες και μαγκιτισες. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ειπα να γραψω τις αποριες μου και να με βοηθησετε. 1)Ειμαι 14 χρονων και την εχω 11,5 με 12 cm.Ειναι φυσιολογικο? (σορρυ για την ερωτηση,ξερω οτι ειναι σπαστικη,οταν ρωτανε πολλοι...αλλα θελω να ειμαι σιγουρος) 2)Πως μετραμε το παχος του πεους? 3)Οταν ειναι γκαβλωμενη ειναι λιγο δυσκολο να κατεβασω το πετσακι,γιατι? 4)Με ποιους παραγοντες μεγαλωνει το πεος? (πχ.υψος,διατροφη κτλ) Αυτα προς το παρον,ευχαριστω. :) Υ.Γ.Σορρυ κιολας,αλλα δεν θελω αυτους που μπαινουν στο θεμα του αλλου για να γραψουν για το μεγεθος τουυς..Ευχαριστω. :) :) Πήγαινε στο θέμα: Καποιες αποριες
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 23:06 @Διασκέδαση
Πολυ ενδιαφερον ειδικα αν εχεις και το "ψαξιμο" προς το αγνωστο.Για αρχη βιβλιο (πχ nightwatch),κυαλια (πχ.8χ50 οχι ζουμ κυαλια) και σκοταδι.Εκμαθηση αστερισμων κτλ. :)
Πήγαινε στο θέμα: Χομπυ
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 19:47 @Διασκέδαση
Αν σου αρεσει η φυσικη κτλ,τα αστερια,ο ουρανος και η αναζητησει προς το αγνωστο σου προτεινω να αρχισεις την ερασιτεχνικ αστρονομια.Διαστημα,αστερια κτλ.Μεχρι ενα σημειο προτα απο ολα αν σου αρεσει ή δεν σε ξενερωνει.Εγω παντως εδω και ενα χρονο και ειμαι.
Πήγαινε στο θέμα: Χομπυ
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 17:30 @Sex
Γεια σας.Διαβασα οτι οταν αυνανιζεσαι το πεος σου σκληρενει,αληθευει ή ειναι μπουρδες? xD
Πήγαινε στο θέμα: Σκληροτητα πεους |