Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 19:20 @Διασκέδαση
Αν το κανω μονη μου δεν υπαρχει μεγαλυτερη περιπτωση να παθω μολυνση?
Πήγαινε στο θέμα: Piercing
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 18:19 @Διασκέδαση
Σκεφτομαι να κανω στρετς (μεχρι 6αρι το παρα πολυ) και θα ηθελα καποιες πληροφοριες. Κλεινει η τρυπα ευκολα η δε κλεινει? Ποναει πιο πολυ απο το πιρσινγκ στο χειλη? Τι κινδυνους εχει και τι πρεπει να προσεχω? Καποιο μαγαζι(αθηνα) που πουλαει plugs tunnel κλπ? Και τελος εχω βρει τιμες 30ευρω το στρετς ειναι καλη η τιμη του? Σορρυ αν σας κουρασα. Οποιος γνωριζει καποιο απτα παραπανω αν θελει ας μου απαντησει. Πήγαινε στο θέμα: Piercing
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 15:23 @Flame
Μιλαμε για δημοσιο σχολειο που το 20-30% των καθηγητων δεν κανουν ΜΑΘΗΜΑ. Δεν ειπα οτι χρειαζεται να στελνουμε μηνυματα μες το μαθημα αλλα για παραδειγμα στα κενα και στα διαλλειματα γιατι απαγορευονται;
Πήγαινε στο θέμα: Κινητα στο σχολειο
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 16:38 @Flame
Γιατι απαγορευονται τα κινητα τηλεφωνα στο σχολειο; Επειδη καποιοι τραβανε βιντεο ειτε καθηγητες ειτε συμμαθητες τους; Τοτε που ειναι το προβλημα αν στελνουμε μηνυματα; Αλλοι ενοχλουν στο μαθημα φωναζοντας και βριζοντας και δε τημωρουνται ενω αν σε πιασουν να στελνεις μηνυματα περνεις 2ημερη αποβολη. Γιατι;
Πήγαινε στο θέμα: Κινητα στο σχολειο
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:59 @Θ. Κλημεντίνη
Σας εχει τυχει ποτε σε μια σχεση που ειχατε\εχετε το κοριτσι\αγορι σας να ειναι στα παλια; Να θυμαται εννοω καταστασεις παλιες, να κλαιει για αυτα και εκτος αυτου να σας το λεει κι ολας οτι κλαιει για καποια παλια σχεση; Τι κανατε; Και αν δε σας εχει τυχει τι πιστευετε πως θα κανατε;
Πήγαινε στο θέμα: Μαζι αλλα αλλου |