Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 18:03 @Sex
ευχαριστώ για τις γνώμες σας ! θα ήθελα και άλλες όμως !
Πήγαινε στο θέμα: να το κανω μαζι του η οχι ? ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 17:49 @Sex
Γεια σας ! χρειάζομαι την βοήθεια σας ! είμαι παρθένα και μου έδωσε η γυναικολόγος μου τα αντισυλληπτικά χάπια GYNOFEN 35 για τον λόγο ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες. τώρα έχω αποφασίσει να κάνω σεξ όμως(για πρώτη φορά). γίνετε ενώ πίνω τα χάπια αυτά ?
Πήγαινε στο θέμα: αντισυλληπτικά HELP !
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 17:41 @Sex
γεια σε όλους ! είμαι σχεδόν 18 και θέλω πολλή ένα αγόρι που τον ξέρω εδώ και 2,5 χρόνια και είχαμε πολλές φορές σχέση και χωρίζαμε σε όλο αυτό το διάστημα. τώρα πια λέει ότι δεν θέλει σχέσεις(είναι 19 αυτός)και ότι θέλει όμως να κάνουμε κάτι μαζί. μαζί του όλο αυτό τον καιρό έχω κάνει μόνο τα προκαταρκτικά και δεν έχω κάνει τίποτα με άλλον. τον θέλω και τον αγαπώ αλλά εκείνος παλιά με αγαπούσε και τώρα μονό με θέλει αλλά με έχει κερατώσει στο παρελθών γιαυτό τώρα φοβάμαι να του διχνω εμπιστοσύνη. ο μονος λογοσ που δισταζω να το κανω μαζι του ειναι επιδη δεν θελω να ειμαι ακομα μια απο αυτες που το εκανε μαζι τους και μετα απο λιγο καιρο τις παρετησε, επισης επιδη φοβαμαι να μην το μαθουν οι γονεις μου με καποιο τροπο και 8α τρελαθουν.και τελος επιδη ακομα και αν τον αγαπω μετα απο λιγο καιρο αν το κανουμε μπορει να χαθουμε, να παμε να σπουδασουμε και να μην τον χαναδς και το μονο που θα καταφερω θα ειναι να χασω την παρθενια μου το οπιο δεν γυριζει πισω και μαλλον θα το μετανιωσς πολλυ μετα οταν μαλλον γνωρισω καπιον με τον οποιο θα παντρευτω και θα ευχομουν να ηταν εκεινος ο πρωτος μου. εγω φυσικα θα ηθελα να τον παντρεφτω αυτον αλλα δεν νομιζω να εχει την ιδια αποξη. εσεισ τι λετε ? να το κανω μαζι του ενω δεν ειμαστε σε σχεση και να δουμε πωσ θα εξελιχθει οπωσ ειπε και αυτοσ η οχι ? βοηθηστε με σασ παρακαλω
Πήγαινε στο θέμα: να το κανω μαζι του η οχι ? ΒΟΗΘΕΙΑ |