Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 16:21 @Sex
εγω δεν ξυριζω τιποτα, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι οι ποοσφαιριστες αν δεν ξυρισουν τα ποδια τους γεμιζουν μυκητες απο το χορταρι.... δεν ξερω αν ισχυει ομως..
Πήγαινε στο θέμα: αντρες ξυρισμα παντου
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 03:31 @Sex
μηπως είναι κανα τσιμπουρι? δεν ξερω.. καλυτερα να πας σε εναν ειδικο να σ [πει σι
Πήγαινε στο θέμα: Μυρμηγκια στο πεος...
Μήνυμα στις 13/9/2012 στις 19:06 @Μηχανήματα
συμφωνω με τον pantelis20, γενικα τα προιοντα της αππλε ειναι πολυ "αποκλεισμενα", και φυσικα πολυ ακριβα..
Πήγαινε στο θέμα: ipad 3
Μήνυμα στις 13/9/2012 στις 18:58 @Sex
ναι κανονικα, απλα τσουζει λιγο οταν τν ακουμπαω...
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 12/9/2012 στις 18:31 @Sex
ειναι και κατι αλλο που λεγεται νοσος τοu peyronie ή γωνιωση του πεους, αλλα δεν νομιζω γιατι τις περισσοτερες φορες εμφανιζεται σε μεγαλη ηλικια (40-60 ετων)..
Πήγαινε στο θέμα: πως στραβωνει το πεος;
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 19:16 @Sex
ρε παιδια, εγω οταν το τραβαω πισω, εκτος του οτι με τσουζει οταν το ακουμπαω, δεν ειναι "ισιο/τεντομενο", οπως βλεπω στις τσοντες, ας πουμε.. ειναι σαν μαζευεται σε ρολο...δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω.... εχω προβλημα?
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 18:04 @Sex
ρε παιδια, εγω οταν το τραβαω πισω, εκτος του οτι με τσουζει οταν το ακουμπαω, δεν ειναι "ισιο/τεντομενο", οπως βλεπω στις τσοντες, ας πουμε.. ειναι σαν μαζευεται σε ρολο...δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω.... εχω προβλημα?
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 17:50 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα |