Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 11:24 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..Ναι φανατσιωνομαι γυναικες και την βλεπω ερωτικα..Μου εφυγε το βαρος στο στηθος να σαι καλα φιλε μου Πήγαινε στο θέμα: Ασχημες σκεψεις
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 01:19 @Sex
Κοιτα πιστευω πως αυτο ειναι σχετικο γιατι ο οργανισμος αντιδρα σε οποιαδηποτε σεξουαλικη επαφη..Αν την εβρισκα και φτιαχνομνουνα με αντρες τοτε θα ημουν ναι γκευ..Στ περιπτωση μου ομως δε συμβαινει αυτο
Πήγαινε στο θέμα: Ασχημες σκεψεις
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 01:01 @Sex
Καλησπερα,με απασχολει κατι το τελευταιο καιρο και θελω να το μειραστω μαζι σας..Ειμαι 17 χρονων και εχω σχεση με μια κοπελα ενα χρονο μεγαλυτερη απο αποσταση τα παμε καλα και ειμαστε ενα χρονο μαζι..Δεν εχουμε ολοκληρωσει αλλα καναμε τα πρωκαταρκτικα..Πριν 3 μερες περιπου ειχα μια φαντασιωση με εναν ομοφυλοφυλο..απο τοτε το μυαλο εχει κολλησει στην ιδεα οτι ειμαι και εγω γκευ..Δεν ειχα ποτε σχεση με αντρα και ουτε θελω να αποκτησω ποτε..Και μονο στην αυτη τρελενομαι.Παρατηρησα οτι μου σηκωμεται μονο οταν σκεφτομαι στιγμες με τη κοπελα μου η αν δω τσοντα(οχι γκευ τσοντα).Αλλα αυτη η σκεψη δε φευγει απο το μυαλο μου..Δεν εχω πει τπτ σε κανεναν γιατι ντρεπομαι και θελω να το ξεπερασω μονος μου..Στο δρομο τους κοιταω ολους περιεργα..Το ματι μου πεφτει πανω σε γυναικες και αντρες..Ερωτικα και συναισθηματικα μπορω να δω μονο γυναικες..Ποτε δεν ειχα ερωτικη ελξη απο αντρα και ουτε θελω..Απλα με προβληματιζει αυτη η σκεψη..Εψαξα στο διαδυκτιο για τετοια συμπτωματα και βρηκα οτι μπορει να ειναι ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη η μια κριση αγχους..Εσεις τι λετε ??
Πήγαινε στο θέμα: Ασχημες σκεψεις |