Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 10:17 @Sex
κοριτσια σας ξενενρωνει οταν ο αντρας εχει μεγαλα αρχ.....δια που κρεμονται. εχω αυτο το προβλημα! το μεγεθος του πεους μου ειναι κανονικο παχος και μηκος 15cm ειμαι και 15 χρονων δεν ξερω αν μεγαλωνει αλλο αλλα τα αρχ...δια μου ειναι καπως μεγαλα και κρεμαστα. Πήγαινε στο θέμα: για κοριτσια
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 10:00 @Sex
ευχαριστω για την αποψη σου mar_ma!
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω ειμαι σε διλλημα
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 20:59 @Sex
μου τον επαιξε μια φορα την εχυσα στην κοιλια και στα βυζια και λιγο πιο μετα της ζητησα να μου παρει πιπα .μου ειπε θα σου παρω αν πρωτα γλυψεις και εσυ εμενα.της εκανα γλυφομουνι(ειχε πολλα υγρα)και μετα μου πηρε πιπα και την εχυσα στο προσωπο παντου(μαλλια ματια κτλ.)ηταν τελεια εμπειρια.αλλα νομιζω δεν θα ξανακανουμε κατι εφυγε κιολας απο το σπιτι παει στο δικο της πια και ενταξει το παρξυλόσαμε και λιγο :P
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 18:33 @Sex
με ξυρισε και μετα μου τον επαιξε(εγω της ειπα και δεχτηκε κοντευε να μου σπασει απο την καυλα) και ομολογω ηξερε καλα να το κανει εχυσα πανω της και τρελαθηκε της αρεσε παρα πολυ...την ξαναρωτησα και μου ειπε οτι τελικα εχει μερικες εμπειριες.
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 15:34 @Sex
και εμενα μου περασε απο το μυαλο οτι μου λεει ψεματα...οτι κι να ειναι περναω καλα.θα σας πω το βραδυ αν τυχει κατι καινουργιο.τελικα θα ειμαι ανετος και οτι προκυψει
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 14:48 @Sex
λες ε?δεν θα μεινει και πολυ καιρο ακομη σε λιγο αρχιζουν τα σχολεια αλλα πιστεύω να ξανακανουμε κατι ετσι δείχνει δηλαδη.
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 14:27 @Sex
Βασικα θελω να ακουσω και μια γυναικεια γνωμη για ολο αυτο που συμβαινει με εμενα και την ξαδερφη μου.Δεν ξερω τελικα αν κανω καλα που το αντιμετοπιζω τοσο ανετα και δεν της το ξεκοβω αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσει κιολας αλλα ενταξει δεν νομιζω οτι θα προχορισουμε και στα πιο βαθια δεν το θελω ουτε εγω ουτε αυτη.αλλα ειναι περιεργο οπως και να το κανεις
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 14:24 @Sex
εχω καμποσες ειμαι μελαχρινος!αυτη ηταν εντελως ξυρισμενη και μου ειπε εκτος οτι ειναι πιο ωραια εικονα ειναι και θεμα υγιεινης.Δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο να ξυριστω αλλα δεν με χαλαει και η ιδεα
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 14:01 @Sex
Kαλησπερα τελικα με τα πολλα ηρθε το πρωί στο δωματιο μου και μου λεει ελα μαζι μου να με βλεπεις να κανω ντους!δεν κρατιθηκα και πηγα.επαθα πλακα με το σωμα της και κατευθειαν καυλωσα και το καταλαβε και με ρωτησε αν μου αρεσει το σωμα της?της ειπα ναι και μου λεει τωρα γδυσου και εσυ να σε δω και εγω.....γδυθικα και εγω δεν την παλευα αλλο απο την καυλα και μου ζητησε να της δείξω πως τον παιζω και πως μπορει να το κανει και αυτη στον εαυτο της γιατι δεν εχει καθολου εμπειριες....της εξηγισα περιπου πως γινετε(οτι εχω δει και εγω απο τις τσντες)και ξεκινισαμε.ειχε τρελαθει ετρεμε σπο την καυλα και το αποκορίφομα οταν εχυσα εγω ηταν τοσα πολλα τα χυσια και με τοση πιεση που φευγαν αριστερα και δεξια με αποτελεσμα να πανε και πολλα πανω της αλλα δεν την πειραξε. απο οτι καταλαβα της αρεσε.μου ειπε οτι θελει να με ξυρισει κατω και να μου δειξει κιολας για να το κανω μονος μου.περασα πολυ ωραια δεν ειχα ξανανοιωσει πιο ωραια σε μαλακια!
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 01:38 @Sex
δεν ξερω τι να πω?απαντηστε αν εχετε καμια παρομοια εμπειρια
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω ειμαι σε διλλημα |