Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 01:01 @Sex
λοιπον παιδια επειδη η κοπελα και εγω αποφασισαμε να το κανουμε για πρωτη φορα θελω να μου πειτε κολπα για να την κανω να το ευχαριστηθει οσο δυνατον περισσοτερο αλλα να μην την κανω να πονεσει και πολυ γτ εχει και περιεργη περιοδο και δν ξερω αν αυτο την κανει να πονεσει πιο πολυ την ωρα του σεξ οποτε παιδια σςστε με και πειτε και ιδεεσ για να προκαταρτικα και για τους δυο ευχαριστω απο τωρα περιμενω απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 03:37 @Sex
η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο χορνυ και μου ζηταει τρ με μνμ ''να σου πω απο τοτε που σε ειδα κατι εχω παθει και θελω να φασωθουμε και οτι αλλο προκυψει'' και ειναι μ.....ναρα και δν ξερω τι κανω εχω και την αλλη που ειναι πολυ καλη κοπελα πειτε μου ρε παιδια τι να κανω και με τισ δυο Πήγαινε στο θέμα: μας ειδε φιλη
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 00:34 @Sex
οχι απο το παραθηρο ξεχασα να το κλεισω και με ειδε εντελωσ γυμνο Πήγαινε στο θέμα: μας ειδε φιλη
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 00:27 @Sex
λοιπον ακουστε ημουν με μια κοπελα σπιτι μου και ειμασταν ετοιμοι να κανουμε σεξ μια φιλη μο ηρθε για να μου πει να βγουμε και με ειδε γυμνο και απο τοτε ειναι ολο ερωτικα υπονουμενα ευτυχως μονο μπροστα μου οπως πχ τι κανει ο μεγαλοσ και τετοια και μου την ψιλοπευτει εντομεταξυ η δικια μου ντραπηκε και ειναι καπως απο τοτε τι να κανω??? Πήγαινε στο θέμα: μας ειδε φιλη |