Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 23:02 @Flame
ειναι καλυτερα να παρω καπνο ή κανονικα ετοιμα?
Πήγαινε στο θέμα: και αν με ανακαλυψουν?
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 19:42 @Flame
να ρωτησω και κατι αλλο? Πηραζει που καπνιζω και γυμναζομαι κιολασ?
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 19:35 @Διάφορα
Απλα εδω που μενω αρκετα κοριτσια καπνιζουν και δεν φενετε να εχουν προβλημα τα αγορια
Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 19:33 @Διάφορα
τα χρηματα βγαινουν με κοπο και με ιδρωτα, ΟΧΙ ευκολα :)
Πήγαινε στο θέμα: λεφτα..
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 17:52 @Flame
Δεν θέλω να το κόψω ξέρω τις συνέπειες. Το ξεκίνησα για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους και όχι για να το παίξω μάγκας. Δεν θέλω να τους πω δεν με νοιάζει αν θα το μάθουν από εμένα η από κάποιο άλλο για μένα δεν έχει σημασία. Ευχαριστώ για της συμβουλές. Και κάτι άλλο, έχει διάφορα αν καπνίζω βαριά και ελαφριά τσιγάρα?
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 21:15 @Διάφορα
Πια είναι η γνώμη σας για τα κορίτσια καπνιστές? δλδ κάνει περισσότερο κακό όταν καπνίζει η κοπέλα και λιγότερο το αγόρι? Δεν μιλάω για ηλικίες 40 ετών. Άλλα για περίπου 15 με 20. Και κάτι τελευταίο με πιο κριτήριο εσείς τα αγόρια διαλέγετε την κοπέλα, όταν καπνίζει σας αρέσει περισσότερο? Το ρωτάω αυτό γιατί λογο του ότι δεν έχω πει σε κανένα αγόρι ότι καπνίζω και θα ήθελα να μ πείτε πως θα δουν αν το πω.
Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 20:26 @Flame
Εδω και ενα χρονο χρονο καπνιζω.Στις αρχες ηταν πολυ ευκολο να το κρυψω τωρα πια οχι και τοσο :/ Ηδη δυο φορες παραλιγο να δουν τον αναπτυρα.Ξερω πολυ καλα την αντιδραση τους!! Ειδικα απο τον πατερα μου, θα φαω πολυ ξυλο.Η μονη λυση που εχω σκεφτει ειναι να τους πω '' Ξερετε κατι ΝΑΙ καπνιζω, και?? ή καπνιζω και το αποδεχεστε ή δεν με ξανα βλεπετε'' Δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη, ολη στην οικογενεια ειναι κατα του καπνισματος. Τι προτεινετε? Σημείωση moderator: Έβαλες εικονίδιο από URL που κάνει 10 ώρες να φορτώσει και επειδή δεν έφτανε αυτό, θεώρησες καλό να γράψεις μήνυμα με μια εικόνα 200 χιλιάδες pixels φαρδιά έτσι που να χαλάει όλο το design. Δε θέλουμε άλλο την παρουσία σου. Δικαίωμά σου να καπνίζεις και να βλάπτεις την υγεία σου αλλά δεν ανεχόμαστε να είσαι αναλφάβητη και να βλάπτεις και το site μας. Πήγαινε στο θέμα: και αν με ανακαλυψουν? |