Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 23:43 @Sex
Λοιπον σημερα ειδα λιγο καλητερα τι εγινε.Το πετσακι που καλυπτε τν βαλανο ειχε γυρισει προς τα μεσα με αποτελεσμα να με ενοχλει και αυτο και ο βαλανος που εβρισκε στο μποξερακι.Αυτο με τον βαλανο θα το συνηθισω η θα συνεχισει να με ποναει ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 23:35 @Sex
και εγω αυτο το προβλημα. ειχα προσπαθησε καθε μερα να τραβας το πετσακι οταν εισαι σε στιση δεν νιωθεις τιποτα τοτε.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 13:03 @Sex
Λοιπον εχω ενα προβληματακι αυτες τις μερες με αρκετη προσπαθεια κατεβασα το πετσακι και φανηκε το κεφαλακι ολοκληρο οπως μου ειχαν πει στο προηγουμενο θεμα που εκανα.Τωρα ομως οταν δεν ειμαι σε στιση ο βαλανος ειναι ο μισος εξω και εχω μια ενοχληση οταν το ακουμπαω η ακομα και οταν ακουμπαει μεσα μποκσερακι.Αυτο με το καιρο θα περασει?Δηλαδη ειναι μεχρι να το συνηθισω ?
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 02:58 @Sex
γεια σας εχω καποιες αποριες Οταν βρίσκομαι σε στιση το κεφαλι βγαίνει παραπανω απο το μισο εξω και Πολυ ευκολα.Προσπαθω να τραβήξω την πετσα πιο κατω αλλα κατεβαίνει ελαχιστα και χωρις ειδιέτερο πονο.Ειναι φιμωση αυτο?.Ειχα ακουσει οτι πρεπει να τραβας την πετσα απο μονος σου.Γινεται αυτο η θα υπαρξει καπιο προβλημα??Επισης υπαρχει κάποιος τροπος ωστε να τραβηξω την πετσα πιο κατω? Πήγαινε στο θέμα: φυμωση? |