Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 21:06 @Sex
Πας καλα? Μια χαρα εισαι και πανω απο το μεσο ορο. Αμα τη μεγαλωσεις και 4 -5 ποντους δε θα ξαναφορεσεις βερμουδα
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος του πεος
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 15:47 @Μηχανήματα
φιλε μην παρεις φορητη κονσολα εχω παρει πολλες και θα καταλαβεις στο τελος οτι δεν σε ικανοποιουν. Μονο το Wii xbox360 ps3 αξιζουν
Πήγαινε στο θέμα: PSP 3004
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 13:56 @Sex
Τα προφυλακτικα ειναι κατασκυασμενα να αντεχουν απο τη μεσα πλευρα
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη βδομαδα
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 21:43 @Sex
Απο οτι ξερω αν βαλει μονο ενα δαχτυλο δεν κινδυνευετε
Πήγαινε στο θέμα: χανεις παρθενια απο δαχτυλακι
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 19:27 @Sex
κανεις αλλος?
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι μεγαλυτερες.Και δν ειμαι σιγουρος
Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 15:51 @Sex
Lοιπον παιδια. Με λενε αλκη και ειμαι 15,5 ετων. Στο τελος του καλοκαιριου ερχονται κατι κοπελες στο χωριο που ειναι μεγαλυτερες..Ακουστε πως εχει η φαση...Μια μερα ημασταν κατα τισ 1:00 τ βραδυ 3 παιδια παρεα στη πλατεια σε ενα παγκακι και ερχονται οι δυο κοπελες και καθονται σε ενα πετρινο παγκακι κατω απο τον πλατανο. Εμεις φυσικα και αρχισαμε να τις συζηταμε και να τις αναλυουμε και αυτες αρχισαν να κοιταν προς το μερος μας ολο και πιο συχνα. Ενας απο μας φωναξε : "Ειστε κουκλες σημερα!" αυτες δεν απαντησαν..μετα την επομενη μερα επειδη υπαρχει θαλασσα κοντα στο χωριο σε αποσταση 5km εμεις παιρνουμε τα ποδηλατα και πηγαινουμε. Ε τις βρηκαμε και κατσαμε στην παραδιπλανη ξαπλωστρα. Αυτες μας αναγνωρισαν απο χθες και αρχισαν να κοιταν αλλα οχι οσο την προηγουμενη φορα. Και στο γυρισμο υπαρχει ενα ξωκκλησι και πηγαμε εκει για να πιουμε νερο. καθως ομως φευγαμε περναει ενα αμαξι με αυτες μεσα και η μια μας ειδε και εβγαλε το κεφαλι εξω απο το παραθυρο και μας εκανε ενα μορφασμο σαν φιλακι.Πιστευετε οτι μπορει αληθεια να γινει κατι? ΥΓ1 : Ειναι και οι δυο θεες και το εννοω και 19 ετων ! ΥΓ2 : Ειμαστε ολοι πολυ ωραιοι εξωτερικα τουλαχιστον απο οτι μαθαινουμε απο τα σχολια πολλων κοπελων ΥΓ3 : Εγω απο τους αλλους απο οτι μου χουν πει δειχνω για περιπου 17 μιας και εχω βγαλει γενια απο τωρα και ειμαι 1,82 υψος!
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι μεγαλυτερες.Και δν ειμαι σιγουρος |