Μήνυμα στις 14/9/2012 στις 20:19 @Sex
Aφου έχω γράψει ότι πέρασαν 4 μέρες(σήμερα 6) απο τη μέρα που έπρεπε να της είχε έρθει κανονικα περίοδος και δεν της έχει έρθει ακόμα. Εσυ μου λες να μην αγχώνομαι γιατί είναι φυσιολογικό να της έρθει πρόωρα περίοδος ενω έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο! Τι να καταλάβω εγώ τώρα? Επίσης πιο πάνω μου λέει μια μέρα μετά την καθυστέρηση για το τεστ ενώ εσυ μια βδομάδα. Επιτέλους ποιο είναι το σωστό? Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επομενης μερας
Μήνυμα στις 12/9/2012 στις 18:39 @Sex
Το κακό έγινε στις 23/8 και το Σάββατο στις 8/9 έπρεπε να δει περίοδο και σήμερα 4 ημέρες μετά δεν έχει δει ακόμα. Μπορεί να άλλαξε η περίοδος της λόγω επιπτώσεων απο το χάπι? Θα είναι έγκυρο αν κανει τεστ εγκυμοσύνης τώρα? Δεν λέω να ησυχάσω... Κάποιος? Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επομενης μερας
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 01:43 @Sex
Μπορεί κάποιος να μου πει μετα απο πόσες μέρες απο τη μέρα που έγινε το περιστατικό μπορεί να κάνει τεστ εγκυμοσύνης? Επίσης πόσες μέρες μετά αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα? Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επομενης μερας
Μήνυμα στις 23/8/2012 στις 03:12 @Sex
Φυσικα και δεν ειναί σίγουρο για αυτό θα το πάρει. Δεν παίζουμε με τίποτα. Η περίοδος της της έρχετε κανονικά στις 8 του άλλου μήνα αλλά δεν μπορούμε να είμαστε αγχωμένοι τόσο πολύ. Πραγματικά τα χω παίξει.
Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επομενης μερας
Μήνυμα στις 23/8/2012 στις 02:49 @Sex
Γεια σε ολους. Δυστηχως εγινε το κακο με το κοριτσι μου, πανω στην επαφη και ενω ειχα τελειωση μεσα στο προφυλακτικα κατα τη εξοδο αυτο εμεινε μεσα στον κολπο της. Το προφυλακτικο βγηκε αλλα ξερω οτι υπάρχει τεράστια πιθανότητα εγκυμοσύνης. Της είπα να πάρει το χάπι της επόμενης μέρας σήμερα το πρώι πριν καν να κλείσουν 12 ώρες απο το κακό αλλά δυστηχώς εγώ δεν μπορώ να πάω μαζί της γιατι φεύγω σε λίγες ώρες για εξωτερικό. Είναι το χάπι 100% αποτελεσματικό? Πρέπει να πάρει μόνο 1 η 2? Επίσης πρέπει να πάρει συνταγή γιατρού, πρέπει να είναι απο γυναικολογό η οποισδήποτε γιατρός μπορεί να τις δώσει?? Σας παρακαλώ αν ξέρετε οποιαδήποτε πληροφορία απαντήστε όσο πιο γρήγορα γίνετε γιατι θα τρελλαθώ δεν αντέχω. Επίσης τα τεστ εγκύμοσηνης μετά απο πόσες μέρες απο την επαφή μπορούν να δείξουν με ακρίβεια?? Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επομενης μερας |