Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 19:09 @Sex
ναι οντως ειναι τελειο... δεν υπαρχει !!!! τελεια ικανοποιηση... :)
Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 04:37 @Θ. Κλημεντίνη
αμα πραγματικα το θελεις μακαρι!!! :)
Πήγαινε στο θέμα: Απατησα το αγορι μου
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 04:29 @Θ. Κλημεντίνη
πες το απλα ... 1ον εγω θα σου το ελεγα αλλα μπηκες και το ειδες και με προλαβες... 2ον οτι εκανες εκανα ας το ξεχασουμε εδω η να προχωρισουμε χωρια και 3ον πες του καλα με δουλευεις εσυ μου ειπες αμα σε απατησω να μην σου το πω, δεν φταιω εγω που παρακολουθεις τα μηνυματα μου στο facebook και πας να βγεις και απο πανω...!!!
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 04:12 @Θ. Κλημεντίνη
γτ δεν του το ειπες? θα ηταν καλυτερα τα πραγματα!!! αυτος μετα απο ποσο καιρο στο ειπε? Πήγαινε στο θέμα: Απατησα το αγορι μου
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 04:03 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον πρωτα απο ολα εισαι πολυ μικρη για να σκας για ενα αγορι...αλλα ξερω πως ειναι οποτε παω πασο... λοιπον ας τα παρουμε απ την αρχη... οταν λες τον απατησες δηλαδη τι κανατε ακριβως? και ποσο διαστημα περασε οταν το εμαθε ο φιλος σου?
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 01:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:χαχαχα οντως που τον βρηκες? συνηθως οι αντρες ταμα κανουν να βρουν παρθενες... οτι να ναι ειναι το παιδι...αστον κουκλα μου προχωρα αλλου...Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 01:12 @Sex
ε ειναι λιγο [αραλογο να μην θελει απο μπροστα και να θελει μονο απο πισω... τι να πω... καθισε και μιλα μαζι του και δες το τι θελει...
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 00:45 @Sex
κατσε ρε φιλε οταν λες ειναι απαιτητικη δηλαδη τι εννοεις? αν δεν κρατησει 1 ωρα θα σου βαλει τις φωνες.... μηπως αυτη σου δημιουργει το αγχος ... σε τελικη αναλυση κοπελα σου ειναι ας σε χαλαρωσει αυτη... τι ολα ετοιμα τα θελει??? σορρυ που στα λεω χοντρα αλλα μην ακουω μαλ@@κιες για χαπια μονο και μονο για μια γκομενα ( να φανταστεις ειμαι και γυναικα αλλα το δικιο να λεγετε)
Πήγαινε στο θέμα: ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΓΚΡΑ
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 00:41 @Sex
συμφωνω με τον παραπανω... κοιτα κουκλα μου κανε πρωτα κανονικα και οταν θελησεις δοκιμασε και απο πισω... το οτι ποναει εινια το μονο το λογικο... αλλα ο μεγαλος ο πονος ειναι τις πρωτες φορες μετα συνηθιζεις... προς θεου ομως οχι καθε μερα μην γινεις και πηγαδι :) αλλα καλυτερα προσπαθηστε πρωτα οταν θελετε και θα δεις απο μονη σου αν πονας η οχι... μπορει να εχεις πολυ μαλακο πρωκτο και να μην πονεσεις τοσο... η επιλογη δικια σου... και αν το κανεις μετα απο καιρο θα δεις οτι θα σου αρεσει πιο πολυ απο πισω... αλλα ειπαμε οχι καθημερινα...αραια και που...
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικο
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 05:08 @Μηχανήματα
καλημερα. να σας ρωτησω κατι ενας γνωστος μου στον υπολογιστη του εχει ενα προγραμμα που βγαινουν κατι χορευτριες και χορευουν για 10 δευτερολεπτα κατω δεξια στην οθονη και μετα βγαινει αλλη... ξερετε τι προγραμμα ειναι αυτο???
Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα στον υπολογιστη |