Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 20:13 @Sex
δεν νομιζω οτι θα της αρεσει απτην πρωτη φορα..καλητερα ν περιμενεισ λιγο
Πήγαινε στο θέμα: φάση :-/ βοηθεια πλιζ
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 11:24 @Sex
μποξερακι κολλητο μαυρο ;)
Πήγαινε στο θέμα: Sexy ανδρικά εσώρουχα!
Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 10:57 @Διασκέδαση
shadow of the colossus..spyro the dragon...surfs up...prince of percia...god of war...jaws unleashed...GTA...ty tha tasmanian tiger... Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια PS2
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 10:06 @Sex
εγω ειμαι 14 και το αγορι μου ειναι 19..αλλα δεν με νοιαζει καθολου..ειναι πολυ καλος μαζι μου..η ηληκια ειναι απλα ενας αριθμος
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας..
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 09:49 @Sex
emena dn m aresei katholou
Πήγαινε στο θέμα: χυσιμο στο προσωπο
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 21:17 @Sex
γεια σας :) θελω να σας ρωτησω κατι..εγω φοραω γυαλλια μιοποιας..οταν παω ν φιλησω το αγορι μου θα πρεπει να τα βγαλω? ειναι πιο δυσκολο να φιλησεις καποιον αν φορας γυαλλια η δεν υπαρχει προβλημα? σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι δεν εχω ξαναφιλησει καποιον θα ειναι η πρωτη μου φορα και και φοβαμαι μηπως τα γυαλλια προκαλεσουν καποιο προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: φιλι-γυαλλια
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 19:00 @Sex
γεια σας ειμαι η χριστιαννα κ ειμαι 14...εχω ενα προβληματακι..τα εχω με το αγορι μου εδω και ενα μηνα... αυτη την στιγμη ειναι στο χωριο του αλλα σε λιγες μερες θα τον δω.Σιγουρα θα με φιλησει αλλα εχω λιγο αγχος διοτι δεν εχω ξαναφιλησει καποιον..μπορειτε να μου δωσετε μερικες συμβουλες? ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: φιλι για πρωτη φορα
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 18:58 @Sex
γεια σας ειμαι η χριστιαννα κ ειμαι 14...εχω ενα προβληματακι..τα εχω με το αγορι μου εδω και ενα μηνα αλλα αυτη την στιγμη ειναι στο χωριο του αλλα σε λιγες μερες θα τον δω.Σιγουρα θα με φιλησει αλλα εχω λιγο αγχος διοτι δεν εχω ξαναφιλησει καποιον..μπορειτε να μου δωσετε μερικες συμβουλες? ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: φιλι για πρωτη φορα |